Bu doğru gerçekten, benim attığımda da var meltblown.Normalden biraz daha pahalı ama ortasında meltblown kumaşı var, virüslere karşı %99 koruma sağlıyor, diğer markalar maliyeti azaltmak için bu kumaştan kullanmıyor.ALVENT Yumuşak Kulaklı Meltblown Maske 100 Adet ( En Az %98 Koruma - Sertifikalı ) - Bebek Mavisi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ALVENT Yumuşak Kulaklı Meltblown Maske 100 Adet ( En Az %98 Koruma - Sertifikalı ) - Bebek Mavisi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bayağı kötü diyorlar ama başka önerebileceğiniz maske var mıBenim amcam doktor, kendisi bize bunu önerdi.
Hasta ile ilgilenmezken o da bunu takıyormuş.
Roll Steril Lastikli 3 Katlı Maske - 50 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Roll Steril Lastikli 3 Katlı Maske - 50 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu doğru gerçekten, benim attığımda da var meltblown.
Isıtılıp hamur gibi açıldıktan sonra hava üflenerek inceltilip çok ufak gözeneklere sahip olan bir çeşit kumaş
Peki bu meltbow falan ne oluyor?Benim amcam doktor, kendisi bize bunu önerdi.
Hasta ile ilgilenmezken o da bunu takıyormuş.
Roll Steril Lastikli 3 Katlı Maske - 50 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Roll Steril Lastikli 3 Katlı Maske - 50 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu doğru gerçekten, benim attığımda da var meltblown.
Isıtılıp hamur gibi açıldıktan sonra hava üflenerek inceltilip çok ufak gözeneklere sahip olan bir çeşit kumaş
Buna mı kötü diyorlar ?Bayağı kötü diyorlar ama başka önerebileceğiniz maske var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bu meltbow falan ne oluyor?
Normal maske olursa daha iyi olur benim içinMusk Musk N95 Beyaz Renk 10 Adet Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Musk Musk N95 Beyaz Renk 10 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yorumlara baksana 1 yıldızBuna mı kötü diyorlar ?
Bunlar tek tek özel bir şekilde paketleniyor ve çok yüksek koruma sağlıyor ayrıca çok rahat
link varsa atarsan çok sevinirim
Yanlış ürün geldi vb diyenler var ama ben Trendyoldan almadım zaten. Hepsiburada dan almıştım.Normal maske olursa daha iyi olur benim için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yorumlara baksana 1 yıldız
en iyisi falan değil, evony orta katmanda meltblown kumaş kullanmıyor.Hepsini bırakın.
En iyisi evony.
Cerrahi maske diyor 200iq arkadaşımen iyisi falan değil, evony orta katmanda meltblown kumaş kullanmıyor.