CEVAP YAZMAYIN TAMAM ALMİCAM

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bazı parçalarla insanların aklını boyuyorlar ben kendim için şahsen almazdım gider bi model altını sağlam ne olduğu belli biryerden alırdım

80+ demek iyi olduğu anlamında gelmez elektrik kaçağında veya sistem yükteyken yanabilir psu ve diğer bileşenlere zarar verebilir.
Kasanın hava akışı iyi değil.
Ssd kötü bir ssd birkaç aya bozulma ihtimali yüksek.
Rx550 inanılmaz kötü bir kart en kötü apudan bile daha kötü.
Rgb ram koyarak insanların gözünü boyuyolar.
Açıklamaya yazdıklarına göre başka parça gönderebilirler yani aldığın ile gelen arasında büyük farklar görebilirsin. Evet fiyatı güzel ama bu fiyata daha iyi apular toplanır daha iyi performans alırsın önermiyorum. tabii ki karar sizin.

Ben anlamıyorum buraya konu açıyorsunuz burada ki söylenilen şeylere karşı çıkıyorsunuz mantıklı açıklama yapan insanlara hem de ne olursa olsun izoly sistemleri alınmaz 80+ olması o PSU'nun güzel olduğu anlamını taşımıyor aynı şekilde ışıklı olması da

İyide bu önyargı neden işlemci süper ekran kartı idare anakart MSI kasa full argb işlemci üstüne argb fan veriyorlar 80+psu ramlar Corsair 3000lik 8gb
evet o parçalar iyi ama kasa dandik argb diye iyi olmuyor psu da izoly marka güvenilir mi? tartışılır sonra ekran kartı idare değil bu arada berbat bir ekran kartı rx 560 olsa idare denirde.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri