Yardım CG abart egzoz sorunu

Reaksiyon skoru
0
meraba arkadaşlar yakin bi zaman önce ben bir monero abart egzoz almiştim egzoz sorunsuz bir şekil uydu fakat bir parca olmadi honi şeklinde susturucuya benzer bir parca parca egzoza girmiyor bu parca ne işe yarar satiçi bana daha verimli bir ses alirsiniz dedi çekiçle vursam bile girmiyor
WhatsApp Görsel 2025-08-21 saat 17.19.29_2cebbca6.webp

meraba arkadaşlar yakin bi zaman önce ben bir monero abart egzoz almiştim egzoz sorunsuz bir şekil uydu fakat bir parca olmadi honi şeklinde susturucuya benzer bir parca parca egzoza girmiyor bu parca ne işe yarar satiçi bana daha verimli bir ses alirsiniz dedi çekiçle vursam bile girmiyor
Alıntıyı görüntüle
off of arkandan yediğin küfürleri hayal bile edemiyorum en sevmediğim tipsin umarım motorun bağlanır 50 bin lira ceza yersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
eklemeyi unutmuşum inşallah ehliyetini de komple alırlar

Çekiçle vursan bile girmez çünkü konik ve egzozunun çapı ona küçük geliyor.
Yapacağın 3 şey var ;
1 - Isıl İşlem Uygulayıp Egzoz ucunun mukavemetini azaltıcaksın. Parçayı içine oturtacaksın, soğumasını bekleyeceksin. Bir daha geri çıkar mı bilmem.
2 - Takamadığın Parçayı daha küçüğü ile değiştireceksin.
3 - Egzozu değiştireceksin.

Daha da iyisi, komple egzozu stok hale getireceksin, kimse rahatsız olmayacak. Sen de boş yere cezalar yiyip durmayacaksın.
CG bu, CC yükseltip en fazla ne kadar verim alabilirsin. Bağırıyor, gitmiyor.

Köyde olunca farklı oluyor sanıyor IQ testi şart ehliyet işin de :)

köyde oturuyorum arkadaşlar sakin😂
Köyde insan yok mu hocam :D
Daha da kötü, sessiz olan bir yerde motorunla çıktığında baaağrrr bağğğrr bağırtacaksın giderken insanlar daha fazla maruz kalacak sese
Arkandan yiyeceğin küfürün haddi hesabı olmayacak
Stok egzoza dön.

Şimdiden küfür loading...

Köyde insan yok mu hocam :D
Daha da kötü, sessiz olan bir yerde motorunla çıktığında baaağrrr bağğğrr bağırtacaksın giderken insanlar daha fazla maruz kalacak sese
Arkandan yiyeceğin küfürün haddi hesabı olmayacak
Stok egzoza dön.
var tabikide işlek kalabilik bir yer ama egzoz düşündünüzden rahatsiz edici bir sesi yok tok bir sesi var zaren ve içinde susturucuyu çikarirsam o zaman rahatsiz eder gürültü yapar egzoz🫤

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,548
Üyeler
189,857
Son üye
Frekans76
Geri