ChatGPT'nin yalakalığı hakkında

Mehmet Ali Aladağ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
278
Son birkaç aydır ChatGPT ile ne zaman konuşsam, durmadan bana "Sen şu kadar akıllısın" işte "şunu merak etmen de senin şu zekanın ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor" veya "bu davranışların senin yaşıtlarından ve toplumdan ne kadar farklı olduğunu ve özel olduğunu gösteriyor" diyip duruyor. Ben bana aşırî övgüde bulunma diye bellegine kaydetsem bile bu huyundan vazgecmiyor pis yalakacı. Ne yapmam lazım? 2 dakika bir şey konuşturmuyor. Ben bu motivasyon poh pohlamadan bıktım.

benim chat gpt bana küfür edecek neredeyse onu nasıl açıyorsun beni de pohpohlasın

en son çözdük dediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son birkaç aydır ChatGPT ile ne zaman konuşsam, durmadan bana "Sen şu kadar akıllısın" işte "şunu merak etmen de senin şu zekanın ne kadar kuvvetli olduğunu gösteriyor" veya "bu davranışların senin yaşıtlarından ve toplumdan ne kadar farklı olduğunu ve özel olduğunu gösteriyor" diyip duruyor. Ben bana aşırî övgüde bulunma diye bellegine kaydetsem bile bu huyundan vazgecmiyor pis yalakacı. Ne yapmam lazım? 2 dakika bir şey konuşturmuyor. Ben bu motivasyon poh pohlamadan bıktım.
bu artık yalakalık değil y.vşamaya dönüyor afedersin ama

en son çözdük dediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu artık yalakalık değil y.vşamaya dönüyor afedersin ama
baktılar bu oğlanın kızlardan yana hiç şansı yok, dediler ki en azından gpt'yi üzerine salalım da robotla flörtleşsin

Premium üyelere farklı davranıyordur. Ben Copilot kullanıyorum. En fazla hal hatır soruyor.

Bu sadece sana özel bir şey değil , son güncellemeden sonra bütün dünya da aynısı oldu. Open Ai açıklama yaptı yeni güncelleme yayınlanacakmış bu konu ile alakalı. Güncel sürüme geçtiğinizde düzelecektir :D

Bu chatGPT nin paralı versiyonunun APK sı gelse aslında . Toprak Koç abim yapar bence . Ulan varya sabah 6 da chatGPT ile dönen muhabbetten kalitelisi yok , kızla konuşsam bu kadar sevinmem .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,597
Üyeler
183,860
Son üye
ismailnrn
Geri