Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,007
Öğrenirsen bana da söyle bende bileyim baribende çok merak ediyorum bu 2.defa seni görüşüm gerçekten merak ettim
Öğrenirsen bana da söyle bende bileyim baribende çok merak ediyorum bu 2.defa seni görüşüm gerçekten merak ettim
Niye hep bu +18 konulara Kürşat hocam etiketleniyor
Unut artık öyle bir ürün yokPis koku işte ozaman gerçek.
Gelin birde bana sorun ben nereden biliyormuşum bir tek benim haberim yok galiba sadece daha öncesinde çevremdeki insanlar olsun arkadaşlar olsun böyle +18 sorunları yaşadıkları oldu bende araştırmayı seven biriyim araştırma yapıyorum yoksa nereden bileyim ben hepsini tek tek yaşamış deneyimlemis biri değilimNiye hep bu +18 konulara Kürşat hocam etiketleniyorGeçen gün yine bi konuya etiketlenmişti. @Kürşat Kütükçü
Hocam araştırmak yetmez, ne demiş Abdullah Hacıgül ben test edip beğenmediğim şeyi önermem. Sizde bu vizyon ile ilerleyin.Gelin birde bana sorun ben nereden biliyormuşum bir tek benim haberim yok galiba sadece daha öncesinde çevremdeki insanlar olsun arkadaşlar olsun böyle +18 sorunları yaşadıkları oldu bende araştırmayı seven biriyim araştırma yapıyorum yoksa nereden bileyim ben hepsini tek tek yaşamış deneyimlemis biri değilim![]()
150k lik sistem istiyor adam nereden test edicem onu pekiHocam araştırmak yetmez, ne demiş Abdullah Hacıgül ben test edip beğenmediğim şeyi önermem. Sizde bu vizyon ile ilerleyin.
ona yapcak tek şey PC Building Simulator150k lik sistem istiyor adam nereden test edicem onu peki![]()
İşte burada araştırdığım konular devreye giriyor test değilona yapcak tek şey PC Building Simulator![]()
Abi bu erotik sorulari niye hep sana soruyorlarFantazi yiyeceğini ben nereden bileyim cano yagerçi bunlar hep yalan inanmayın kadın fotoğrafı koyup ilgi çekiyorlar başka bir halta yaradığı yok