Bakayım. Bulunduğum il/ilçede yok sanırım.yabancı abur cuburlar genelde bebek şarküteride oluyor ama bundan emin olamadım![]()
Fantazi yiyeceğini ben nereden bileyim cano ya
Hayallerim yıkıldı... Sizin için bilgedir dediler. Ondan etiketledim.Fantazi yiyeceğini ben nereden bileyim cano yagerçi bunlar hep yalan inanmayın kadın fotoğrafı koyup ilgi çekiyorlar başka bir halta yaradığı yok
+18 yiyeceklerini mı varmış ilk defa duydum doğrusuHayallerim yıkıldı. Sizin için bilgedir dediler. Ondan etiketledim.
Uygulamalar var yurtdışına çıkanlar belli ücret karşılığı dönerken sizin için alıp gelince kargoluyorlar.Bakayım. Bulunduğum il/ilçede yok sanırım.
Birde ben bilsem benim hakkımda benden daha fazla bilgi sahibi olanlar var galiba bir tek ben bilmiyorum şunuHayallerim yıkıldı... Sizin için bilgedir dediler. Ondan etiketledim.
Adı nedir? Türkiye'de var diye biliyorumda. Nerde onu bilmiyorum. Tekrar reddit'e bakayım. Belki yazmışlardır.Uygulamalar var yurtdışına çıkanlar belli ücret karşılığı dönerken sizin için alıp gelince kargoluyorlar.
bende çok merak ediyorum bu 2.defa seni görüşüm gerçekten merak ettimBirde ben bilsem benim hakkımda benden daha fazla bilgi sahibi olanlar var galiba bir tek ben bilmiyorum şunu![]()
amazon uk de vardır belkiReddit'de gördüm. Nerede satıldığını kimse yazmamış. Bilen varsa söyleyebilir mi? Tadını merak ediyorum. Kendi sitesinde 10 euro'ya satılıyor ve türkiye'ye gönderim yapmıyorlar.
![]()