Neler Yeni

Cheat Engine ile gelen uygulamalar sorun yaratır mı?

efew0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Efe
Orjinal sitesinden Cheat Engine indirdim. Amacım ETS 2(single player)'de hile yapıp silmekti. İndirdirdikten sonra RAV antiviriüs, RAV VPN ve Safer Web adlarında 3 program kuruldu. Safer Web'i Revo uninstaller ile sildim. Sonra RAV Antiviriüs'ü sildim. Fakat VPN ilk Avtivirüs'ü sildiğim için bug'a girdi. Bende sadece dosyalarını silip saldım. Peki bunlar bir sorun oluşturur mu? Aktif olarak Kaspersky Free kullanıyorum bu olaydan sonra tam tarama yaptım temiz çıktı.

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Efe Aksu
Tarama yaptığını söylemişsin bir sorun çıkmamış sorun olmaz bence indirirken cheat engineyi kendi sitesinden indirseydin keşke ben kendi sitesinden indirince yanında ek olarak başka şey inmiyor dikkatli olun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tarama yaptığını söylemişsin bir sorun çıkmamış sorun olmaz bence indirirken cheat engineyi kendi sitesinden indirseydin keşke ben kendi sitesinden indirince yanında ek olarak başka şey inmiyor dikkatli olun
orjinal sitesi yazısını görmemişim pardon

efew0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kendi sitesinden indirdim zaten. Kurulum ekranında sözleşme gibi bir şey vardı. Heralde onu kabul edince indi.

Burdan indirdim.

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Efe Aksu
Hocam kendi sitesinden indirdim zaten. Kurulum ekranında sözleşme gibi bir şey vardı. Heralde onu kabul edince indi.

Burdan indirdim.
ben indirirken sağda ki download yerine tıklayıp son sürümünü indiriyorum kurarkende başıma öyle bir şey gelmedi pek ama bir sorun gözükmüyorsa pc de boştayken görev yöneticisinde a normallik yoksa pc de kasma yavaşlama gibi bir durumun yoksa bir sıkıntı çıkacağını sanmam zaten antivirüsde de temiz çıktı diyorsun

efew0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben indirirken sağda ki download yerine tıklayıp son sürümünü indiriyorum kurarkende başıma öyle bir şey gelmedi pek ama bir sorun gözükmüyorsa pc de boştayken görev yöneticisinde a normallik yoksa pc de kasma yavaşlama gibi bir durumun yoksa bir sıkıntı çıkacağını sanmam zaten antivirüsde de temiz çıktı diyorsun
Cheat Engine ile işimi bitirdikten sonra sildim herhangi bir anormallik görmedim bir şey yok büyük ihtimal o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,047
Üyeler
164,950
Son üye
nopc
Top Bottom