Neler Yeni

Cheat engine virüsmüdür?

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
Cheat engineyi yaklaşık 9-10 ay önce indirdim ve indirdikten sonra bilgisayar cheat engineyi riskli olarak gördü bende işim bitince tamamen sildim risk yaratırmı? birde
biraz önce win10 un ayarlardan girilen uygulamalar kısmına baktım cheat engine orada hala duruyor kaldır diyorum "Windows tarafından bulunamıyor ismi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin" diyor cheat engine silinmişmi silinmemişmi anlamadım?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Cheat Engine kendi sitesinden indirdiğiniz sürece sorun yoktur. Ürün zaten ücretsiz başka sitelerden insirmek bu dutumda saçmalıktır.
Denetim Masasında Cheat Engine yoksa kaldırmışsınızdır.

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlışlıkla pc teknik soruna atmışım pardon

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Virüs değil ama kendi sitesi harici %90 virüslü.Riskli algılaması zaten hile amaçlı bir yazılım olduğu için.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Cheat engineyi yaklaşık 9-10 ay önce indirdim ve indirdikten sonra bilgisayar cheat engineyi riskli olarak gördü bende işim bitince tamamen sildim risk yaratırmı? birde
biraz önce win10 un ayarlardan girilen uygulamalar kısmına baktım cheat engine orada hala duruyor kaldır diyorum "Windows tarafından bulunamıyor ismi doğru yazdığınızdan emin olup yeniden deneyin" diyor cheat engine silinmişmi silinmemişmi anlamadım?
Kendi sitesinden indirdiysen virüs olmaz.

Rindo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cheat Engine kendi sitesinden indirdiğiniz sürece sorun yoktur. Ürün zaten ücretsiz başka sitelerden insirmek bu dutumda saçmalıktır.
Denetim Masasında Cheat Engine yoksa kaldırmışsınızdır.
Denetim masasında duruyor kaldır dedim böyle dedi
"Cheat Engine kaldırılmaya çalışırken bir hata oluştu daha önce kaldırılmış olabilir cheat engine öğesini programlar ve özellikler listesinden kaldırmak ister misiniz?"
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi sitesinden indirdiysen virüs olmaz.
kendi sitesi bumu ?

Virüs değil ama kendi sitesi harici %90 virüslü.Riskli algılaması zaten hile amaçlı bir yazılım olduğu için.
kendi sitesi dediğiniz site bumu?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
"Cheat Engine kaldırılmaya çalışırken bir hata oluştu daha önce kaldırılmış olabilir cheat engine öğesini programlar ve özellikler listesinden kaldırmak ister misiniz?"

kendi sitesi bumu ?

Evet o.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

kendi sitesi bumu ?

Evet hocam o.Uzantısından belli zaten.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

kendi sitesi bumu ?

Tamamdır kaldırmışsınız. Programlar ve özelliklerden kaldırabilirsiniz. Bir sorun yok yani.

Top Bottom