Öneri Chernobylite Alınır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,007
Oyun şu an %30 indirim ile 62,30tl. Metro, half life temalı oyunları seviyorum oyunun genel yapısı nedir? Artı ve eksi yönleri nelerdir?
GeForce now ile oynayacağım için türkçe dil desteği var o yüzden de ilgimi çekti. Hikayesi güzel midir?
Açık dünya olup olmaması da önemli. Sanırım oyunda RPG de var ama o türü sevemiyorum

Onu oynayacağına düşük sistemli ve sadece 18TL olan STALKER'ı oynamaya ne dersin?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Oyun şu an %30 indirim ile 62,30tl. Metro, half life temalı oyunları seviyorum oyunun genel yapısı nedir? Artı ve eksi yönleri nelerdir?
GeForce now ile oynayacağım için türkçe dil desteği var o yüzden de ilgimi çekti. Hikayesi güzel midir?
Açık dünya olup olmaması da önemli. Sanırım oyunda RPG de var ama o türü sevemiyorum
Kanka tür olarak aksiyon gerilim hikaye olarak güzel grafik olarakta tatmin eder

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Onu oynayacağına düşük sistemli ve sadece 18TL olan STALKER'ı oynamaya ne dersin?
Bilgisayarda hiç yer yok şu an stalker türkçe dil desteği de yok geforce NOW'da oynucam. Chernobylite en azından türkçe. Stalker eski olduğu hissediliyor artık birkaç ay önce denemiştim açık dünya yapısı sarmadı

Geri