Neler Yeni

Cherry Mx Blue Switch oyun performansı nasıldır? Kullananlar yorum atabilir mi?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
Yakın zamanda klavye alacağım. Red switch klavyenin basım hissiyatı kötü olduğu için dokunsal anahtar tercih etmek istiyorum. Fakat yabancı forumlarda Blue Switchin oyunlarda çift vuruş sıkıntısı olduğunu söyleyenler var. FPS oyunları için blue switch kullanıp memnun olanlar var mı?

Ses benim için sıkıntı değil. Ses konusunda endişem yok. Sadece performans alabilir miyim FPS oyunlarında onu merak ediyorum. CS:GO, LOL, Valorant ya da klavyenin önem arz ettiği oyunlarda performans nasıldır?
Sizce red switch mi almalıyım oyun ve yazı işleri için?

federalper

80+ Silver
Ses için sıkıntı yoksa ve linear switch sevmiyorsanız blue switch tercih edebilirsin FPS oyunlarında hem gateron hem cherry blue kullandım herhangi bir eksiklik ve performans düşüşü hissetmedim

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses için sıkıntısı yoksa ve linear switch sevmiyorsanız blue switch tercih edebilirsin FPS oyunlarında hem gateron hem cherry blue kullandım herhangi bir eksiklik ve performans düşüşü hissetmedim
Daha önce Monster K3 Pro almıştım 1 haftalığına denemiştim. Basım hissiyatı çok kötüydü. İlk mekanik tecrübem olduğu için hayal kırıklığı yaşamıştım. Yön tuşlarının basmaması sebebiyle iade etmiştim. Blue switch çift vurma seri basmak gerektiğinde nasıl tepkisi?

federalper

80+ Silver
Daha önce Monster K3 Pro almıştım 1 haftalığına denemiştim. Basım hissiyatı çok kötüydü. İlk mekanik tecrübem olduğu için hayal kırıklığı yaşamıştım. Yön tuşlarının basmaması sebebiyle iade etmiştim. Blue switch çift vurma seri basmak gerektiğinde nasıl tepkisi?
Gayet iyi tepkisinde herhangi bir problem de yok Cherry'ler senin kullandığın o klavyenin switchinden kat kat daha iyi o kart blue switch sesi yok hoşuna gider bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Red switche nasıl ard arda basıyorsam blueda da öyleydi yani

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gayet iyi tepkisinde herhangi bir problem de yok Cherry'ler senin kullandığın o klavyenin switchinden kat kat daha iyi o kart blue switch sesi yok hoşuna gider bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Red switche nasıl ard arda basıyorsam blueda da öyleydi yani
Anladım aradığım cevap buydu teşekkür ederim. XPG Summoner alacağım o zaman sanırım son kez bir bakayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,169
Üyeler
166,703
Son üye
bugrake
Top Bottom