ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
VG22A 650 W seçilebilir. R5 5600 de bir seçenek.
bence geçmeye değmez güncel oyunları zaten oynayabiliyorsun daha üst bir modele geçmek ancak mantıklı olurryzen 5 2600x sapphire rx580 8gb kullanıyorum ve değişmek istiyorum geçmeye değermi geçen hafta bu ekran ve işlemci almak istediğimi belirtiğim konu açtım ve linç yemiştim![]()
linçlik bir şey yok gecilebilir bütce yoksa bence islemci cok iyi fark attırır ekran kartıda eh isteryzen 5 2600x sapphire rx580 8gb kullanıyorum ve değişmek istiyorum geçmeye değermi geçen hafta bu ekran ve işlemci almak istediğimi belirtiğim konu açtım ve linç yemiştim![]()
Geçebilirsin dostum, raw performans olarak rtx 3060 => rx 6600. Bütçe söylersen önereyim sana.ryzen 5 2600x sapphire rx580 8gb kullanıyorum ve değişmek istiyorum geçmeye değermi geçen hafta bu ekran ve işlemci almak istediğimi belirtiğim konu açtım ve linç yemiştim![]()
biraz daha bütçe arttırıp daha iyi bir kart alryzen 5 2600x sapphire rx580 8gb kullanıyorum ve değişmek istiyorum geçmeye değermi geçen hafta bu ekran ve işlemci almak istediğimi belirtiğim konu açtım ve linç yemiştim![]()
kanka geçmeye tabii ki değer bence rx 580 gtx 1060dan kötü 3060 a geçmiş oluyosun nerdeyseryzen 5 2600x sapphire rx580 8gb kullanıyorum ve değişmek istiyorum geçmeye değermi geçen hafta bu ekran ve işlemci almak istediğimi belirtiğim konu açtım ve linç yemiştim![]()