Neler Yeni

Chevrolet captiva alınır mı?

McQueen95

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
ömer eren ilkaya
Instagram
Erenilkaya
Steam
McQueen
Twitter
bayanmayanbay
Discord
bayanmayanbay#2566

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...vrolet-captiva-2.0-lthigh-4x4-942492692/detay arkadaşlar sizce alınır mı? yedek parça sorunu çekermi ve zarar yaparmıyız? motor aksamları opelle uyumluymuş ama kaporta yedek parçalarında sıkıntı olur mu? @Denizgezen
Biz de önceden bunu almayı düşünüyorduk gayet güzel ve konforlu araba bi kaç kez bindim ama hiç sürmediğim için sürüş deneyimini bilmiyorum. Dediğin gibi motoru zaten General Motors tarafından üretiliyor yani Opel grubu o yönden sorun yaşamazsın.

Basrii

80+ Bronze

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Arda Gezer
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...vrolet-captiva-2.0-lthigh-4x4-942492692/detay arkadaşlar sizce alınır mı? yedek parça sorunu çekermi ve zarar yaparmıyız? motor aksamları opelle uyumluymuş ama kaporta yedek parçalarında sıkıntı olur mu? @Denizgezen
Araba çok güzel ve kronik sorunu yok denecek kadar az bir araçtır tavsiye ederim aracı arazi yapmak istersenizde güzel bir arazi lastiği ve biraz yükseltme ile 10 numara oluyor araç gayet güzel bu bütçedeki en iyi SUV araç.
Mesaj otomatik birleştirildi:

üstad bunlarda su sıkıntısı var uzun yolda yarıyolda bırakabilme ihtimali var
Aracın tek kronik sıkıntısı partikül filtresi

Basrii

80+ Bronze
Kullanan da yorum yapıyor kullanmayanda. Biz kullandık bizim araba 7 kişilikti. Araba gerçekten mükemmel 7 kişi ile dağ yoluna çıktık öyle diyim zaten 4x4 bir araç. Paranız varsa şiddetle tavsiye ederim. Gaza bastın mı uçar gider...

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emirhan akbulut

2010 LT high sahibiydik 2 ay önceye kadar araba yakıt konusunda ciddi aşırı yakıt yakmakta istanbul da yaşamaktayım ve 10 lt altında yakıt tüketimi hiç göremedim 3 bin deviri geçmeden sakin kullanımdan bahsediyorum.. şehir içi genel tüketim 11 belkide 12 den aşşa olmaz bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim onun dışında parçası var ama ciddi pahalı.. başıma bir motor arızası gelmişti dışarıya çıktık biyere gittik ve arkadaşım gelene kadar aracı stop ettim marşa basıyorum araç calısmıyor yarım saat 40 dk belkide bekledikten sonra arac azda olsa soguduktan sonra calıştı eve kadar gittim motor ısınınca gene stop etti ve motor arıza ışığı yaktı sabah sanayiye gittiğimde krank sensörünün bozuldugunu gördük pc den tarattığımızda ve altı üstü bi kablo 400 500 tl sadece bi kablosu tuttu manifold ta kaçak vardı turbo hortumlarıyla beraber 1750 tl para tuttu triger kayışı seti 1400 1750 tl civarında fiyatları değişiyor sadece malzemesi demek istediğim motoru pek sorunsuz bir araç değil heleki yorulmuş bir araç alırsan trim sesi yoğun var can sıkıcı olabiliyor sürekli 4 çeker şehir içi çok gereksiz oluyor buda yakıta yansıyor benden tavsiye ya farklı markaların suvunu alıp bin yada farkllı bir araç almanı tavsiye ederim

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar

Doğuhan

80+ Silver
Eyw hocalar ama konu eski artık araba aramıyoz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR