Yardım chia coin hakkında

Atyxah

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,737
beyler benim a101 de satılan wd elementes 1tb harici usbli hdd var ben bununla chia coin kazmak istiyorum bir de benim 500 gb hdd var laptopun içindeki zaten imzamdaki laptop şimdi ben bunla kazım yapsam aylık ne kadar elde ederim ve ne kadar olunca çekebiliyorum parayı nasıl yapıyoruz anlatabilir misiniz

teşekkür ederim

beyler benim a101 de satılan wd elementes 1tb harici usbli hdd var ben bununla chia coin kazmak istiyorum bir de benim 500 gb hdd var laptopun içindeki zaten imzamdaki laptop şimdi ben bunla kazım yapsam aylık ne kadar elde ederim ve ne kadar olunca çekebiliyorum parayı nasıl yapıyoruz anlatabilir misiniz

teşekkür ederim
Sanırım havuz oluşturmak için ram ve işlemci de önemli.

1TB HDD ile, 1 ayda ne kadar kazanabilirim? Ve kazim yaparken ben arkada video vs. renderlayabilir miyim? Bilgisayarim kotu bu arada.
Plot aşamasında ram+depolama+işlemci kullanıyor.

Şu an şans işi. Resmi havuzlar açık değil.

Hpool gibi resmi olmayan havuzlara katılırsanız ve 7/24 çalıştırırsanız 133 günde 0.2 XCH oluyor. Tabii ki bu şu anki şartlara göre. Ağ ve zorluk çok hızlı büyüyor maalesef. O nedenle önermem

@baltazar resmi havuzlardan bi haber var mı? 4 tb hdd alacaktım onu bekliyodum ama fiyatlar şimdiden çok artmış :D

Plot aşamasında ram+depolama+işlemci kullanıyor.

Şu an şans işi. Resmi havuzlar açık değil.

Hpool gibi resmi olmayan havuzlara katılırsanız ve 7/24 çalıştırırsanız 133 günde 0.2 XCH oluyor. Tabii ki bu şu anki şartlara göre. Ağ ve zorluk çok hızlı büyüyor maalesef. O nedenle önermem
1TB HDD ile, 1 ayda ne kadar kazanabilirim? Ve kazim yaparken ben arkada video vs. renderlayabilir miyim? Bilgisayarim kotu bu arada.
Sanırım havuz oluşturmak için ram ve işlemci de önemli.
şimdi interneti de kulanıyor mu kullanıyorsa ne kadar kullanıyor aylık 100 tl felan bile kazansam ben okeyim farketmez

Ben sana bel bağlama dedim :) Ay sonuna ertelendi. Alsaydın keşke
ekran kartı mı alsam yoksa hdd mi diye arada kaldım :D dün amazon jp den almaya çalıştım da ban yedim yine

elektrik faturasını çıkmadan sayın

Dostum 20 dolara yakın bir şeye tekabül ediyormuş,dün bende kendimce chia culcalator ile hesapladım 80 dolar civarıydı 1 tb ama dün bir video izledim öyle 80 dolar yazmasıyla olmuyor çok farklı hesaplarda giriyormuş için içine bende değmez diye uğraşmadım

Geri