🔥İndirim Chilkey Paw 65 Assembled Edition Mor ₺ 2,800.00

Ya tam alacaktım f yok bu klavyede imkansız kullanmam. Ben ki numlocksuz klavyeye bile alışamamisken bu imkansız imiş :D

Fiyat çok uygun full alüminyum kasa wireless bir klavyeyi bu fiyatlara hiçbir yerden alamazsınız şuanda tr de.
Flex cut olan ve Lotus pink linear versiyonu.
Son 17 adet stok kalmış.
büyük olsa alırdımda fazla küçük bu

Markanın satış öncesi ve sonrası desteği çok iyi. 2 haftayı geçmeden aldığınız ürünü beğenmeyip iade edebiliyorsunuz. Hiç sıkıntı çıkarmdan iade aldılar benden tavsiye ederim

Gank'tan iki hafta önce bir fare satın aldım, farenin kutusu kapalı gibiydi fakat hasar almış ve üründe fonksiyonel olarak problem olmasa bile alt kısmı oldukça tozluydu. İkinci el olduğunu düşünerek firmaya mail attım, fabrika çıkışlı hata olduğunu düşünüyoruz ürün sizde kalsın yeni ürün gönderelim dediler. Birkaç gün içerisinde yeni ürün ulaştı.

Böyle düşününce satış sonrası destek anlamında iyi bir hizmet aldım diyebilirim.
Ben de aynı yerden fare aldım. Yalnızca iade adresini öğrenebilmem 4 gün sürdü ne mail, ne site içi destek ne de telefon ile ulaşamadım. 5 gün kadar da iade onlara ulaştıktan sonra iade sonucunu öğrenmek için bekledim daha da çok beklerdim de sitenin sahibi başka bir forumda yazılanlara cevap veriyordu o konuya yorum yazınca ertesi gün iademi yaptılar.

Ben de aynı yerden fare aldım. Yalnızca iade adresini öğrenebilmem 4 gün sürdü ne mail, ne site içi destek ne de telefon ile ulaşamadım. 5 gün kadar da iade onlara ulaştıktan sonra iade sonucunu öğrenmek için bekledim daha da çok beklerdim de sitenin sahibi başka bir forumda yazılanlara cevap veriyordu o konuya yorum yazınca ertesi gün iademi yaptılar.
Zaten sitenin içinde iade için adtes ve nasıl göndeirleceği yazılmış. Neden 4 gün bekledin :D

1766988155183.webp

Altında pati mati var. Alırsak madara oluruz be. Ne billur geçer çevredekiler. Taksit var mı bu arada? 🤣

Ya tam alacaktım f yok bu klavyede imkansız kullanmam. Ben ki numlocksuz klavyeye bile alışamamisken bu imkansız imiş :D
F tuşları alışması en kolay olanlar bu arada. 1-2-3 kaça basacaksan öncesinde Fn'ye basıyorsun sadece, Fn+1=F1 oluyor.
Emin ol "Delete" yokluğuna alışmak hepsinden zor, ama o bile en fazla 2 hafta sürüyor.

Geri