Bende ilk defa duydum:dhocam marka nasıl ya ilk defa gördüm de bir çok kişi iyi falan dedi
Kaliteli marka.hocam marka nasıl ya ilk defa gördüm de bir çok kişi iyi falan dedi
büyük olsa alırdımda fazla küçük buFiyat çok uygun full alüminyum kasa wireless bir klavyeyi bu fiyatlara hiçbir yerden alamazsınız şuanda tr de.![]()
Flex cut olan ve Lotus pink linear versiyonu.
Son 17 adet stok kalmış.
Ben de aynı yerden fare aldım. Yalnızca iade adresini öğrenebilmem 4 gün sürdü ne mail, ne site içi destek ne de telefon ile ulaşamadım. 5 gün kadar da iade onlara ulaştıktan sonra iade sonucunu öğrenmek için bekledim daha da çok beklerdim de sitenin sahibi başka bir forumda yazılanlara cevap veriyordu o konuya yorum yazınca ertesi gün iademi yaptılar.Gank'tan iki hafta önce bir fare satın aldım, farenin kutusu kapalı gibiydi fakat hasar almış ve üründe fonksiyonel olarak problem olmasa bile alt kısmı oldukça tozluydu. İkinci el olduğunu düşünerek firmaya mail attım, fabrika çıkışlı hata olduğunu düşünüyoruz ürün sizde kalsın yeni ürün gönderelim dediler. Birkaç gün içerisinde yeni ürün ulaştı.
Böyle düşününce satış sonrası destek anlamında iyi bir hizmet aldım diyebilirim.
Zaten sitenin içinde iade için adtes ve nasıl göndeirleceği yazılmış. Neden 4 gün bekledinBen de aynı yerden fare aldım. Yalnızca iade adresini öğrenebilmem 4 gün sürdü ne mail, ne site içi destek ne de telefon ile ulaşamadım. 5 gün kadar da iade onlara ulaştıktan sonra iade sonucunu öğrenmek için bekledim daha da çok beklerdim de sitenin sahibi başka bir forumda yazılanlara cevap veriyordu o konuya yorum yazınca ertesi gün iademi yaptılar.
Hangi yazıya cevap vermişim okudun mu bu site mi başka bir site mi?Zaten sitenin içinde iade için adtes ve nasıl göndeirleceği yazılmış. Neden 4 gün bekledin
Alıntıyı görüntüle
Arkadaş Rationalkeys değil başka bir site için söylemiş onuZaten sitenin içinde iade için adtes ve nasıl göndeirleceği yazılmış. Neden 4 gün bekledin
Alıntıyı görüntüle
F tuşları alışması en kolay olanlar bu arada. 1-2-3 kaça basacaksan öncesinde Fn'ye basıyorsun sadece, Fn+1=F1 oluyor.Ya tam alacaktım f yok bu klavyede imkansız kullanmam. Ben ki numlocksuz klavyeye bile alışamamisken bu imkansız imiş![]()