Chipset driver güncelleme işlemi

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,383
Arkadaşlar bu chipset driverini bios gibi mi güncelleyeceğiz yoksa ekran kartı driveri gibi windows üzerinden mi kuruyoruz, ve ayrıca chipset driverini güncellemeden önce bios'u güncellemek mi gerekiyor bende 1 eski sürüm bios mevcutta pek yenilik gelmediği için yeni bios sürümüne geçmedim ancak dediğim gibi chipset olayı bios'a bağlıysa güncelleyeceğim ve ekran kartı driveri gibi mi yoksa bios güncelleme işlemi gibi mi güncelleniyor?
iyi forumlar...

Ben direkt AMD nın sitesinden indirip kuruyorum hocam

Chipset sürücüsü BIOS'a bağlı değil. Windows'tayken yüklüyorsun sürücüyü. Yüklü değilse yükle.

Chipsetin B450'ydi sanırım senin. Eğer denetim masasında "AMD Chipset Drivers" diye bir şey yoksa yüklü değildir.
aygıt yöneticisi mi denetim masası mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Chipsetin B450'ydi sanırım senin. Eğer denetim masasında "AMD Chipset Drivers" diye bir şey yoksa yüklü değildir.
sanırım güncel değil
1593204714666.webp

Program kaldır'da oluyordu normalde ama zaten yüklü olmadığı için yükleyin. AMD'nin kendi sitesinden yükleyin, şu an mobildeyim link atamıyorum maalesef. "B450 Chipset driver" yazmanız yeterli.
ana kartın resmi sitesinde buldum
1593204891603.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Program kaldır'da oluyordu normalde ama zaten yüklü olmadığı için yükleyin. AMD'nin kendi sitesinden yükleyin, şu an mobildeyim link atamıyorum maalesef. "B450 Chipset driver" yazmanız yeterli.
aygıt yöneticisinde güncel olmayan pci slotları var nasıl güncelleri sağ tık güncelle ile güncellenmedi

Geri