Chipset driver nedir?

Allah Allah. Garip. Denetim Masası, Program Kaldır bölümünde "AMD Chipset Drivers" diye bir şey var mı?

Windows kendi kurmuyor onu. Kaç kişi gördüm chipset sürücüsü kurmadığı için Aygıt Yöneticisi'nde ünlem işaretli cihazları olan. Windows Update'le mi kuruyor diyeceğim, onu da bilemiyorum. Neyse. Pek önemli değil.

Hayır, AMD'nin sitesinden.
Amd nin sitesinden bulamadım yardımcı olur musunuz?

Ben zaten B450 chipsetin sürücüsünü attım?
Kusura bakmayın dikkat etmemişim. Anakartı değiştirdiğimiz zaman driverlar anakartta mı kalıyor yoksa harddiskte mi? Yani anakartı x570 e güncelledim diyelim hala b450 için olan chipset driverları mı kalır?

Kusura bakmayın dikkat etmemişim. Anakartı değiştirdiğimiz zaman driverlar anakartta mı kalıyor yoksa harddiskte mi? Yani anakartı x570 e güncelledim diyelim hala b450 için olan chipset driverları mı kalır?
Kurduğunuz diskte kalır, anakartta kalmaz. X570 chipsetli anakarta geçmeden önce chipset sürücüsünü kaldırın, sonrasında geçin. Sürücü sıkıntıları olabiliyor çünkü.

Kurduğunuz diskte kalır, anakartta kalmaz. X570 chipsetli anakarta geçmeden önce chipset sürücüsünü kaldırın, sonrasında geçin. Sürücü sıkıntıları olabiliyor çünkü.
Kusura bakmayın yine rahatsız ediyorum ama anakart değişiminde nasıl chipset driverı kaldırabilirim?

Geri