Chipset Driver'ı yüklenmiyor

Reaksiyon skoru
12
Merhabalar şuan Asus a320m-r model anakartı kullanıyorum. Asusun sitesinden anakartıma uygun en güncel Chipset driverını kurmaya çalışıyorum. Fakat kurmaya çalıştığımda zaten yüklü diyor denetim masasına baktığım zaman sürücü yüklü değil. Yok mudur bunun bir çaresi.

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    8.1 KB · Hit: 36
Daha yeni versiyonu yüklüymüş. Sen eski versiyon yüklemeye çalışıyormuşsun. Yine de yüklemek istersen daha yeni olan versiyonu kaldır diyor. Sen yüklemediysen muhtemelen win update yüklemiştir

Daha yeni versiyonu yüklüymüş. Sen eski versiyon yüklemeye çalışıyormuşsun. Yine de yüklemek istersen daha yeni olan versiyonu kaldır diyor. Sen yüklemediysen muhtemelen win update yüklemiştir
Yüklemeye çalışmamdaki asıl amaç usb portlarımla ilgiliydi arkadaki 6 porttan 4ü çalışıyor kasanın önündeki 2 port çalışmyıor. Biraz araştırdım ve chipsetle ilgili olduğunu okudum madem yüklü neden çalışmıyor ya :(

Yüklemeye çalışmamdaki asıl amaç usb portlarımla ilgiliydi arkadaki 6 porttan 4ü çalışıyor kasanın önündeki 2 port çalışmyıor. Biraz araştırdım ve chipsetle ilgili olduğunu okudum madem yüklü neden çalışmıyor ya :(
Daha önce çalışıyor muydu? Sistem yeniyse anakart bağlantısı yapılmamış, unutulmuş olabilir.

Sistemi açmıştım evet bağlantılarını kontrol ederim yarın tekrar yazarım.

Sistemi hiç açtın mı? Yine de bağlantısını bir kontrol et. Hatta sök bir daha tak. Tabi psuyu kapatmayı unutma bunları yaparken.
Şuan sistemi açtım ve bütün kabloları inceledim hatalı olan portlara ait olan kabloları çıkartıp tekrar taktım fakat hala çalışmıyor. Büyük ihtimalle yazılımsal bir hata olabilir bitirmem gereken oyunları bitirip format atacağım iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,676
Üyeler
190,947
Son üye
joe goldberg12
Geri