chipset güncelleme

Aladule

80+
Reaksiyon skoru
19
Arkadaşlar merhabalar.Ben sistemden anlayan birisi değilim.Yardımlarınızı buna göre bekliyorum. Oyunlarda Gpu kullanımının sürekli değişmesi üzerine araştırmaya başladım bu mevzuyu. Chipset güncellemesinden bahsediliyordu bir sayfada.Bakmak istedim ben de güncel mi diye ama gördüklerim şaşırttı biraz beni. Videoya göre baktığım chipset bilgileri şöyle: sürücü tarihi:18.07.1968 sürücü sürümü:10.1.11.4 Bu tarih nasıl olabiliyor? Bir cahilliğim varsa şimdiden affola

Onlar tarih olmuyor sürücü versiyonları

sürücü tarihi yazdığı için öyle bir yanılgıya düştüm özür dilerim.Peki güncel mi değil mi nasıl anlayabilirim?
Özür dilemenize gerek yok ve chip set için güncelleme yapmanızı gerektiren durum olduğunu sanmam kart nedir

Özür dilemenize gerek yok ve chip set için güncelleme yapmanızı gerektiren durum olduğunu sanmam kart nedir
Asus prime h310m-k r2.0 intel h310
Post automatically merged:

Yardımcı olabilecek birileri var mı ?

Son düzenleme:
H310 chipset güncellemesini buradan yapabilirsin. başka bir sorun varsa buraya yazman yeterli (:

H310 chipset güncellemesini buradan yapabilirsin. başka bir sorun varsa buraya yazman yeterli :)
Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. Linkte iki adet dosya görüyorum ama sürücü versiyonlarından güncellemem gerekip gerekmediğini anlayamadım. O konuda da yardımcı olur musunuz?
Mevcut sistemimdeki sürümler: sürücü tarihi:18.07.1968 sürücü sürümü:10.1.11.4

Son düzenleme:
Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. Linkte iki adet dosya görüyorum ama sürücü versiyonlarından güncellemem gerekip gerekmediğini anlayamadım. O konuda da yardımcı olur musunuz?
Mevcut sistemimdeki sürümler: sürücü tarihi:18.07.1968 sürücü sürümü:10.1.11.4
İşletim sistemin nedir?

Ekler

• Ekran Alıntısıpng.webp
    Ekran Alıntısıpng.webp
    60.6 KB · Hit: 71
Sanırım sadece alttakini güncellemem gerekiyor. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok yardımcı oldunuz
Rica ederim. Evet alttaki üstte olan bir yazılım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,159
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri