Neler Yeni

CHP Boykot Listesi Yayımladı !

CupOk

80+ Bronze
filistine destek için israil boykot diye nerdeyse ana avrat sövecekler ne diyecek çok merak ediyorum yoksa....
Her şeyden önce ben kendi ülkemi düşünürüm. Başka bir ülke için gidip de kahve içen gençlerin önüne fare falan atmam mesela. Ha bu boykota uyacak mısın dersen, büyük ihtimal buna da uymam çünkü hayatım boykot zaten

Lumi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Lumi
Her şeyden önce ben kendi ülkemi düşünürüm. Başka bir ülke için gidip de kahve içen gençlerin önüne fare falan atmam mesela. Ha bu boykota uyacak mısın dersen, büyük ihtimal buna da uymam çünkü hayatım boykot zaten

AsabiHoroz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Furkan Sünney
Hayatımda ilk defa boykota destek veriyorum. Devam edelim kalıcı olsun.

The Batman

80+ Silver
ülker hariç hiçbirini kullanmıyordum artık ülkerde almam karşıtı olsun 20 tl fazla olsun farketmez

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Sefer
Chp boykot neden ediyor? Hükumet düşsün diye mi? Ben de boykotu destekliyorum eğer öyleyse;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha çok vergi zamı istemiyorsanız boylot
Bunun için mi boykot ediliyor? Okkey. Iyimiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha çok vergi zamı istemiyorsanız boylot
Bu markaları boykot edersek vergiler düşer mi yani? Öyleyse eğer iyiymiş.

CharlesPolat

80+ Bronze
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel bugün yaptığı konuşmada boykot listesi hazırladıklarını açıkladı.
Ayrıca bugün boykot ile ilgili bir internet sitesi açacaklarını ve düzenli boykot edecekleri şirketlerin yayımlanacağını söyledi.

Açıklamada yer alan bazı şirketler 👇
  • idefix
  • D&R
  • Demirören AVM
  • Kilim Mobilya
  • Ülker
  • Türk Petrol
  • Milangaz
  • Likidgaz
  • TRT
  • Anadolu Ajansı
  • TGRT
  • Turkuvaz Yayınevi
  • İhlas Ev Aletleri
  • CNN
  • ESPRESSO LAB
  • Milli Piyango
  • İddia
  • Misli
  • ETS Tur
  • Şimdilik adı duyurulmayan ve yayın politikalarını değiştireceklerini söyleyerek kendilerinden 24 saat süre isteyen bir TV kanalı. İsmi N ile başlıyor.
Her şey okey de kitap nerde okuyacağım

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ülker hariç hiçbirini kullanmıyordum artık ülkerde almam karşıtı olsun 20 tl fazla olsun farketmez
Boykot olmasa bile kitap alacak olan neden Idefix ve D&R'yi tercih eder örneğin? Liste fiyatının altına satan yerler varken üstelik. İnternet kullanmayı mı bilmiyor insanlar?

AsabiHoroz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Furkan Sünney
Boykot olmasa bile kitap alacak olan neden Idefix ve D&R'yi tercih eder örneğin? Liste fiyatının altına satan yerler varken üstelik. İnternet kullanmayı mı bilmiyor insanlar?
Alışılmışlık var sebep o. Yeni olandan tırsıyor çoğu. Misal ben bulduğum kitabı amazondan, ikinci el bulursam temiz nadirkitaptan alıyorum.

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Ahmet
Dostlar
Kemaliste sıkan da polis
Şeriatçıya sıkan da polis hangisinin iyi olduğu belli değil ama arada mutlaka insanını umursayan vardır
Ama şimdi şöyle düşünün yakın vakitte sokağa inenlerin amacı ne?hükümet değişti?hayır. Yedikleri dayak yanlarına kaldı mı?evet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,650
Üyeler
171,074
Son üye
bombom
Top Bottom