radasamara
80+ Gold
Dahası
Bekliyorum, umarım beklememe değer.
Zaten muhsin yazıcıoğlunun bir söz7 var siz bunların mecliste böyle kavga ettiğine bakmayın yemekte hepsi birbirini öpecek gibi bir sözdüSahalarda birbirlerine kükreyen aslanlar bir araya konulunca kedi kesilir gibi geliyor, yani oraya koysak sanırım sadece birbirlerine top atarlar
eeee öyle olur mu? bunlar nasıl prim yapıcak, nasıl kendilerini ön plana atıcaklar? (!)Şu partiler birbirlerine sataşacaklarına keşke halka özen gösterseler.
Ön planı mı kalmış?eeee öyle olur mu? bunlar nasıl prim yapıcak, nasıl kendilerini ön plana atıcaklar? (!)
ilk çıktığında akp iyiydi ama artık AVCISIYIZÖn planı mı kalmış?
Her gün burnumuzun önündeler.
Artık bıktım valla.
İlk çıktığında akp iyi falan değildi.ilk çıktığında akp iyiydi ama artık AVCISIYIZ
2002-2009 arası güzel çalıştı hükümet. Hakkını vermek lazım. Aslında biz kötü yönetti veya iyi yönetti deyince bir şey olmuyor. Rakamlarla konuşmak lazım.İlk çıktığında akp iyi falan değildi.
2000 sonrası kemal derviş reformlarını araştırın.
Akp onun ekmeğini yedi.
Sonrasında patlak verdi.
Ben kötü olduğunu söylemedim ki.2002-2009 arası güzel çalıştı hükümet. Hakkını vermek lazım. Aslında biz kötü yönetti veya iyi yönetti deyince bir şey olmuyor. Rakamlarla konuşmak lazım.
Yıllar Gelişme hızı
2000 6,8
2001 -5,7
2002 6,2
2003 5,3
2004 9,4
2005 8,4
2006 6,9
2007 4,7
2008 0,7
2009 -4,7
Sen böyle dedin ya ''İlk çıktığında akp iyi falan değildi.'' Bu kötü demekle aynı anlama gelmiyor mu? Ya da ben yanlış anladım kusura bakma. Ortada bir reform vardı fakat uygulayan yoktu. Akp ilk 7-8 senesinde güzel uyguladı.Ben kötü olduğunu söylemedim ki.
Sadece çok övülen şu ilk senelerde reformlar olmasaydı zor görürdük bu değerleri.
Yine boş yapacakları belliSizce 128 milyar olayı mı? Yoksa başka bir şey mi? Siz ne düşünüyorsunuz?
Kaynak CHP twitter hesabı: https://twitter.com/herkesicinCHP?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^author
Alıntıyı görüntüle