Berke Gözükara
80+ Bronze
akp ye oy ver o zaman allah allah ya
Dolar kuru kesinlikle düşer, vergileri de azaltacaklarını düşünüyorum. Yapmazlarsa diğer seçimde başkasını seçeriz np. İnsana tapacak halimiz yok 60 yaşındaki dayılar gibi
KomikKim gelirse gelsin bu ülkenin toparlanması için boşa giden kaynaklar toparlanamayan borçlar vs en az bi 8-10 yılı var.Ama şuanda da chp ve iyi partinin çıkaracağı düzgün adaylar dışında kimsede aday çıkarmayacağı ve kazanamayacağıda belli akp'nin de kaybedeceği belli ah bide dayılar açsa gözlerini neyse iyi bir Türkiyede yaşamak nasip olur inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:
uzaylıları gördüm desen daha inandırıcı sdgzx
5 yılda o büyüklükte bir enkazı kimsenin düzeltebileceğine inanmıyorum.Belki eğitim, adalet gibi şeyler düzelir ama ekonominin düzeleceğini düşünmüyorum. Yine de karşısında fuse tea olsa fuse teaya basarım.
valla ne yalan söyliyim bende güldüm sdfgvKomik
Atatürk dönemı dışında Chp'nin bu ülkeye yararlarını sayar mısın ?valla ne yalan söyliyim bende güldüm sdfgv
sen gel bana 30 sene öncesini anlat diyorsun bir asır önceki konuları bırakıp ülkenin geldiği bu halde daha kötü bir yönetimi her zaman dediğim gibi doğu perinçek anca yapar sdfgzf nese gülmeyelim.Kısaca akp'den kötü parti yoktur kanımca çünkü halimiz belli etimiz kemiğimiz belli daha kötü gidebileceğimiz bir durumda yok ve 20 sene geçmiş aynı adamlar başkasının gelmesi şart çok değil kötümü oldu 5 sene sonra yallah benim düşüncem bu yöndeAtatürk dönemı dışında Chp'nin bu ülkeye yararlarını sayar mısın ?
Sana akp iyi diye bir şey demedim ki ? İnsanlar iktidar kötü olunca muhalefet iyi sanıyorlar. Halbuki yok öyle bir şey ikisi birbirinden beter. Chp tarihi 30 sene değildir Atatürk dönemi dışında 83 senedir. O tarihte ne yapmışlar da şimdi ne yapacaklar bunu düşün bakalım, daha konuşamayan Kemal Kılıçdaroğlu mu başa geçecek ? O adam SGK'ya girdiği gibi SGK'yı batırdı. Nasıl bu adam ekonomiden anlayacak ? Açık açık terörle yandaşlık yapıyorlar çok belli değil mi ? Ya gidin kendiniz parti kurun, ya da oy vermeyin. Ben böyle düşünüyorum sizin düşüncenize de saygı duyuyorum.sen gel bana 30 sene öncesini anlat diyorsun bir asır önceki konuları bırakıp ülkenin geldiği bu halde daha kötü bir yönetimi her zaman dediğim gibi doğu perinçek anca yapar sdfgzf nese gülmeyelim.Kısaca akp'den kötü parti yoktur kanımca çünkü halimiz belli etimiz kemiğimiz belli daha kötü gidebileceğimiz bir durumda yok ve 20 sene geçmiş aynı adamlar başkasının gelmesi şart çok değil kötümü oldu 5 sene sonra yallah benim düşüncem bu yönde
pp'deki yazı tepkim oldu.Belki eğitim, adalet gibi şeyler düzelir ama ekonominin düzeleceğini düşünmüyorum. Yine de karşısında fuse tea olsa fuse teaya basarım.
Belki eğitim, adalet gibi şeyler düzelir ama ekonominin düzeleceğini düşünmüyorum. Yine de karşısında fuse tea olsa fuse teaya basarım.
Kim gelirse gelsin düzeltemeyecek zaten.
İşte hep anlatmak istediğim mesaj.Sana akp iyi diye bir şey demedim ki ? İnsanlar iktidar kötü olunca muhalefet iyi sanıyorlar. Halbuki yok öyle bir şey ikisi birbirinden beter. Chp tarihi 30 sene değildir Atatürk dönemi dışında 83 senedir. O tarihte ne yapmışlar da şimdi ne yapacaklar bunu düşün bakalım, daha konuşamayan Kemal Kılıçdaroğlu mu başa geçecek ? O adam SGK'ya girdiği gibi SGK'yı batırdı. Nasıl bu adam ekonomiden anlayacak ? Açık açık terörle yandaşlık yapıyorlar çok belli değil mi ? Ya gidin kendiniz parti kurun, ya da oy vermeyin. Ben böyle düşünüyorum sizin düşüncenize de saygı duyuyorum.
4. senede belki ufaktan rahatlarız ama 5 Seneyi tamamladıktan sonra CHP'de değişecek 2023'te geldikten sonra politikacılar bebek bezi gibidirBelki eğitim, adalet gibi şeyler düzelir ama ekonominin düzeleceğini düşünmüyorum. Yine de karşısında fuse tea olsa fuse teaya basarım.