Neler Yeni

CHP gelirse ekonominin düzeleceğini düşünmüyorum.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Dolar kuru kesinlikle düşer, vergileri de azaltacaklarını düşünüyorum. Yapmazlarsa diğer seçimde başkasını seçeriz np. İnsana tapacak halimiz yok 60 yaşındaki dayılar gibi :)

rapstarjustercik

80+ Bronze
Kim gelirse gelsin bu ülkenin toparlanması için boşa giden kaynaklar toparlanamayan borçlar vs en az bi 8-10 yılı var.Ama şuanda da chp ve iyi partinin çıkaracağı düzgün adaylar dışında kimsede aday çıkarmayacağı ve kazanamayacağıda belli akp'nin de kaybedeceği belli ah bide dayılar açsa gözlerini neyse iyi bir Türkiyede yaşamak nasip olur inşallah
Mesaj otomatik birleştirildi:

uzaylıları gördüm desen daha inandırıcı sdgzx
Komik

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Belki eğitim, adalet gibi şeyler düzelir ama ekonominin düzeleceğini düşünmüyorum. Yine de karşısında fuse tea olsa fuse teaya basarım.
5 yılda o büyüklükte bir enkazı kimsenin düzeltebileceğine inanmıyorum.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Konuyu okudum ve bazı mesajlara cevap veresim geldi ama Türkiye'de herhangi bir platformda kimseyle siyaset tartışmamaya karar verdim. Ekranın ardındaki 13 yaşındaki hiçbir şey okuyup etmemiş çocuk körü körüne bir şeyleri savunurken cevap vermek anlamsız. Kimseye yararı olmayan tartışmalara girmeye gerek yok. Gerçi ülkede tartışmayı bilen insan da yok denecek kadar az.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Atatürk dönemı dışında Chp'nin bu ülkeye yararlarını sayar mısın ?
sen gel bana 30 sene öncesini anlat diyorsun bir asır önceki konuları bırakıp ülkenin geldiği bu halde daha kötü bir yönetimi her zaman dediğim gibi doğu perinçek anca yapar sdfgzf nese gülmeyelim.Kısaca akp'den kötü parti yoktur kanımca çünkü halimiz belli etimiz kemiğimiz belli daha kötü gidebileceğimiz bir durumda yok ve 20 sene geçmiş aynı adamlar başkasının gelmesi şart çok değil kötümü oldu 5 sene sonra yallah benim düşüncem bu yönde

rapstarjustercik

80+ Bronze
sen gel bana 30 sene öncesini anlat diyorsun bir asır önceki konuları bırakıp ülkenin geldiği bu halde daha kötü bir yönetimi her zaman dediğim gibi doğu perinçek anca yapar sdfgzf nese gülmeyelim.Kısaca akp'den kötü parti yoktur kanımca çünkü halimiz belli etimiz kemiğimiz belli daha kötü gidebileceğimiz bir durumda yok ve 20 sene geçmiş aynı adamlar başkasının gelmesi şart çok değil kötümü oldu 5 sene sonra yallah benim düşüncem bu yönde
Sana akp iyi diye bir şey demedim ki ? İnsanlar iktidar kötü olunca muhalefet iyi sanıyorlar. Halbuki yok öyle bir şey ikisi birbirinden beter. Chp tarihi 30 sene değildir Atatürk dönemi dışında 83 senedir. O tarihte ne yapmışlar da şimdi ne yapacaklar bunu düşün bakalım, daha konuşamayan Kemal Kılıçdaroğlu mu başa geçecek ? O adam SGK'ya girdiği gibi SGK'yı batırdı. Nasıl bu adam ekonomiden anlayacak ? Açık açık terörle yandaşlık yapıyorlar çok belli değil mi ? Ya gidin kendiniz parti kurun, ya da oy vermeyin. Ben böyle düşünüyorum sizin düşüncenize de saygı duyuyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Belki eğitim, adalet gibi şeyler düzelir ama ekonominin düzeleceğini düşünmüyorum. Yine de karşısında fuse tea olsa fuse teaya basarım.
Kim gelirse gelsin düzeltemeyecek zaten. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sana akp iyi diye bir şey demedim ki ? İnsanlar iktidar kötü olunca muhalefet iyi sanıyorlar. Halbuki yok öyle bir şey ikisi birbirinden beter. Chp tarihi 30 sene değildir Atatürk dönemi dışında 83 senedir. O tarihte ne yapmışlar da şimdi ne yapacaklar bunu düşün bakalım, daha konuşamayan Kemal Kılıçdaroğlu mu başa geçecek ? O adam SGK'ya girdiği gibi SGK'yı batırdı. Nasıl bu adam ekonomiden anlayacak ? Açık açık terörle yandaşlık yapıyorlar çok belli değil mi ? Ya gidin kendiniz parti kurun, ya da oy vermeyin. Ben böyle düşünüyorum sizin düşüncenize de saygı duyuyorum.
İşte hep anlatmak istediğim mesaj.
Cidden Bu ülkeyi Kemalin yöneteceğini düşünmek komik.
Yani muharrem bile deseler yönetebilir derim de o adam yok halen inanmıyorum.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Oy atmaya gittiğinizde ya bu yemeye devam etsin diyeceksiniz ya da birazda yeni gelen yesin diyecekseniz demeseniz de o olacak tartişmaya kapali konu dünyanın parasıyla yaptiklari belli.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
4. senede belki ufaktan rahatlarız ama 5 Seneyi tamamladıktan sonra CHP'de değişecek 2023'te geldikten sonra politikacılar bebek bezi gibidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,041,574
Üyeler
165,202
Son üye
berat118