8 senedir batışa doğru gidiyoruz başkasını denemekten ne zarar gelir Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçime gireceğini düşünmüyorum.Sana akp iyi diye bir şey demedim ki ? İnsanlar iktidar kötü olunca muhalefet iyi sanıyorlar. Halbuki yok öyle bir şey ikisi birbirinden beter. Chp tarihi 30 sene değildir Atatürk dönemi dışında 83 senedir. O tarihte ne yapmışlar da şimdi ne yapacaklar bunu düşün bakalım, daha konuşamayan Kemal Kılıçdaroğlu mu başa geçecek ? O adam SGK'ya girdiği gibi SGK'yı batırdı. Nasıl bu adam ekonomiden anlayacak ? Açık açık terörle yandaşlık yapıyorlar çok belli değil mi ? Ya gidin kendiniz parti kurun, ya da oy vermeyin. Ben böyle düşünüyorum sizin düşüncenize de saygı duyuyorum.
Zaten düzelmez bunu çoğu kişi biliyordur zaten.Belki eğitim, adalet gibi şeyler düzelir ama ekonominin düzeleceğini düşünmüyorum. Yine de karşısında fuse tea olsa fuse teaya basarım.
Cumhuriyet gideli 30 sene oluyor nerdeyse sadece kelimede kaldıKötü yönetirlerse başkası seçilir ülke cumhuriyetle yönetiliyor unuttunuz mu
30 seneden fazla benceİkisinden birine oy verirsem yakın zamanda ihtihar edicem demektir başka türlü hayatta oy vermem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cumhuriyet gideli 30 sene oluyor nerdeyse sadece kelimede kaldı
Görünür şekilde o kadar, detaylı bakarsak 60 olabilir30 seneden fazla bence
keşke atatürk az uzun yaşasaydı şimdiki yöneticiler resmen ölüme meydan okuyorGörünür şekilde o kadar, detaylı bakarsak 60 olabilir