CHP gelirse ekonominin düzeleceğini düşünmüyorum.

umarım sizin gibi bas ampule şeklinde düşünenlerin sayısı fazla değildir yoksa ileride bu sefer de chp taraftarlığından yakınacağız, kısır döngü.

kime oy vereceğiniz önemli değil hocam siz bir yorumda bulunmuşsunuz ve ben doğru buluyorum.
Ya sen ne anlatıyorsun ya? Konuyu gereksiz buldum ve lafın gelişi bas ampule dedim bunda neye bu kadar ciddi anladınız.

Diğer konularda kısa sürede yüksek ilerlemeler de ekonomi de dolar düşene kadar %250 alınan ötv yi %50 ye çekerler hop araba fiyatları düştü. Ps5 alırken hop %20 ye çekerler toplam vergiyi hop düştü. Telefon alırken hop düştü. Vergiyi düşürebilecek para devlette var. Yandaşlara veriyorlar oraya vermeyip halka gelse dolar 20 olsa maaşları uçururlar böyle bissürü ülke var. Mesela Japonya.

Uygunsuz dil
Dolar kuru kesinlikle düşer, vergileri de azaltacaklarını düşünüyorum. Yapmazlarsa diğer seçimde başkasını seçeriz np. İnsana tapacak halimiz yok 60 yaşındaki dayılar gibi :)

1-2-3 Yemyeşil inciler an**** ****ecekler

kardeşim yeter artık böyle şeyler hep parti konusu forum forum deil meclis oldu yahu

Vergiler azalır en azından krdşm

Şimdi chp akp'den daha dandik bir parti diyeceğim linç atacak anasından babasından siyaset duymuş insan denen varlıklar.

Belki eğitim, adalet gibi şeyler düzelir ama ekonominin düzeleceğini düşünmüyorum. Yine de karşısında fuse tea olsa fuse teaya basarım.
Kim gelirse gelsin bu ülkenin toparlanması için boşa giden kaynaklar toparlanamayan borçlar vs en az bi 8-10 yılı var.Ama şuanda da chp ve iyi partinin çıkaracağı düzgün adaylar dışında kimsede aday çıkarmayacağı ve kazanamayacağıda belli akp'nin de kaybedeceği belli ah bide dayılar açsa gözlerini neyse iyi bir Türkiyede yaşamak nasip olur inşallah
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi chp akp'den daha dandik bir parti diyeceğim linç atacak anasından babasından siyaset duymuş insan denen varlıklar.
uzaylıları gördüm desen daha inandırıcı sdgzx

Geri