CHP Kuşadası rüşvet sonuçlandı

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,344
Şehrim Kuşadası'nda takip ettiğim olay darısı belediye başkanı ve özel kalem müdürüne

önceki yazımız

Vatana ihanet , yolsuzluk ,rüşvet, adam kayırma gibi suçları işleyen herkese ömür boyu hapis cezası verilmeli. Aile üyeleri de işin içine girdiyse aynı ceza onlar içinde geçerli olmalı.

Yazık, çok yazık.
hocam kolumuz uzun değil

inşaat sektöründe kuşadası nda A... k... şirketine çalıştım
belediyeye kışın rüşvet verdiler detaylara inmeyeyim :)

1-2 ay önce bir sıvacı düşüp öldü neyse ki beni işten çıkarmışlardı :)
olayı nasıl çözdüler nasıl ört pas ettiler bilmiyorum inşaat durmadı ceza gelmedi :9

cami örgüt tarikat anladın sen bu adamlar bu :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

klavyede sorun var [o] yazamıyrum kb
Vatana ihanet , yolsuzluk ,rüşvet, adam kayırma gibi suçları işleyen herkese ömür boyu hapis cezası verilmeli. Aile üyeleri de işin içine girdiyse aynı ceza onlar içinde geçerli olmalı.

hocam istanbulda fetö varken kimse fetö ölmadan iş yapamıyördu büyük iş adamları hep önunla çallıştı yada çalıştırıllmak zörunda bıraktılar yöksa iş adamalrı kaçıyör veya şirketlerine el könuluyrdu giyim könusunda ruslaarla iş yapmış mafyatik iş adamlarıyla çalışan rus kadınlar işte önlarla çök iş döndü mesela :) erlik ödum bende yahu :geek:

meclisteki bütün elemmanllar(600) bunlar işveren zengin fabrika vb. sahipleri hiçbir zaman işçinin yanında ölmazlarr bunlarda çök rüşvet yapmışlardır

ağır ceza
daha çok hapishane
eğitim

Son düzenleme:
Geri