Neler Yeni

CHP VE AKP VS EKREM İMAMOĞLU

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
Baran Kut
Bu soruyu birisi yanıtlayabilir mi arkadaşlar bilen birisi cevap versin
Kıbrıs'ta üni la ve ayrıca onun gibi geçen tonla öğrenci var.

Malum kişi gibi 2 sene önce açılmış üniden 4 yıllık diploması yok :kekw: sınıf arkadaşları olmayan konuşmasın bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,458
İsim
Yuzarsef
Şahsi fikrim iki tane parti var isim vermiyeyim ikiside birbirinden beter iki tarafı tutan insanlarda birbirinden nöron eksiği olan kişiler benim için tek kötü yanı olayların yksye sıçramış olması bugün bi konu açayım dedim insanlar ne düşünüyor diye öğrenmek için altında tartışmak yerine birbirine sallamışlar üzücü bir durum
en temizini yapıyorsun bana sağcılarda solcularda sallıyor hiç uğraşma anlamıyorlar

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
398
İsim
Alihan YILMAZ
CHP içinde bir aday adayı yarışması var ve birbirlerine çomak sokuyorlar. Bilgi sızdırıyorlar. Mansur Yavaş şu an tek aday konumunda. Tabi sonradan başka biri rakip çıkmazsa.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
Baran Kut
CHP içinde bir aday adayı yarışması var ve birbirlerine çomak sokuyorlar. Bilgi sızdırıyorlar. Mansur Yavaş şu an tek aday konumunda. Tabi sonradan başka biri rakip çıkmazsa.
O yüzden kurultay ilan etti ya , içindeki sızıntıları kim yapıyorsa ihraç edecek hepsini.

Arkadaşlar bu işin tek çözümü var 2 yıllık yazıp okuyayım seçime yetişir beni cumhurbaşkanını yapın.İçerdeki teröristleri idam edip bu işi bitiririm çalarım ama çok çalmam ama size hizmet ederim yalan söylemem maaş olarakta 3 asgari alsam yeterli yılda birgün vergileri kaldırırım alışveriş falan yaparsınız ne diyonuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,042
Üyeler
170,460
Son üye
mikasa437
Top Bottom