Sakurajima Mai
80+ Bronze
Dahası
Basit bir soru sordum "CHPciler İmamoğlu'nu seviyor mu?" Bir daha İstanbul'un başına geçmesini istiyor musunuz?
Chpciler Erdoğanı seviyorSağ kesimden bazı tanıdıklarım, İmamoğlu'nu CHPciler de sevmiyor o kaybeder diyorlar. Soldan tanıdıklarıma bakıyorum, İmamoğlu'nu çok seviyorlar:/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazı kişiler hangi partiyi tutuyorsa onun haber kanallarını izliyorlar aradaki değişken fikir ayrılıkları bundan kaynaklanıyor olmalı:/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben şahsen TRT haber veya A haber izleyemiyorum aynı şekilde SZC ve FOX için de geçerli... O kadar çok propaganda yapıyorlar ki boğuluyorumm.
nereyi cop goturuyorya bırak o koca burunlu karadenizli elemanı istanbul çöp götürüyo chp zihniyeti ıyy birde hizmet yapıyormuş umarım en yakın zamanda kaybeder istanbul rahatlar
A haber fazla izlemiş adasdasnereyi cop goturuyor
üsküdar beşiktaş full çöp götürüyo kanalizasyonlar kokuyor birde gelmiş imamoğlu diyolar istanbul resmen çöp olmuşnereyi cop goturuyor
Üsküdar akp'nin yalnız.üsküdar beşiktaş full çöp götürüyo kanalizasyonlar kokuyor birde gelmiş imamoğlu diyolar istanbul resmen çöp olmuş