Neler Yeni

CHPciler İmamoğlu'nu seviyorlar mı?

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Basit bir soru sordum "CHPciler İmamoğlu'nu seviyor mu?" Bir daha İstanbul'un başına geçmesini istiyor musunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammet
Partili değil İstanbul sakiniyim. Siyasi olarak kendisini sevmiyorum lakin İstanbul için ödenek almamasına rağmen yapılan hizmetlerden memnunum. Metrobüs olayı bile başlı başına takdir edilesi benim gözümde.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sağ kesimden bazı tanıdıklarım, İmamoğlu'nu CHPciler de sevmiyor o kaybeder diyorlar. Soldan tanıdıklarıma bakıyorum, İmamoğlu'nu çok seviyorlar:/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazı kişiler hangi partiyi tutuyorsa onun haber kanallarını izliyorlar aradaki değişken fikir ayrılıkları bundan kaynaklanıyor olmalı:/

Ben şahsen TRT haber veya A haber izleyemiyorum aynı şekilde SZC ve FOX için de geçerli... O kadar çok propaganda yapıyorlar ki boğuluyorumm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Muhammet
Televizyon izlemeyi 2016 gibi bıraktım sanırım direkt olarak siyasilerin kendi söylemlerini bulup okumayı/izlemeyi tercih ediyorum onun yerine akabinde İmamoğlu için malum kişinin kırmızı hali diyebilirim sadece lakin hizmetleri için söylemlerim yukarıdaki gibidir

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Yesss

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,053
İsim
Mert Can Ergün
Sağ kesimden bazı tanıdıklarım, İmamoğlu'nu CHPciler de sevmiyor o kaybeder diyorlar. Soldan tanıdıklarıma bakıyorum, İmamoğlu'nu çok seviyorlar:/

Bazı kişiler hangi partiyi tutuyorsa onun haber kanallarını izliyorlar aradaki değişken fikir ayrılıkları bundan kaynaklanıyor olmalı:/

Ben şahsen TRT haber veya A haber izleyemiyorum aynı şekilde SZC ve FOX için de geçerli... O kadar çok propaganda yapıyorlar ki boğuluyorumm.
Chpciler Erdoğanı seviyor

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
2.kk potansiyeli görüyorum halkı merkez sağ görüşlü bir ülkede solcu adam seçimi kazanması öyle kolay olmaz bunu anlatamıyoruz yaw. Çoğunluk ney? merkez sağ o zaman sol görünüşlü partiden sağ aday mansur/ince tarzı sonra hem solun oyu hem sağın oyu bu kriz içinde es zafer.

nereyi cop goturuyor
A haber fazla izlemiş adasdas

Saintes Maries

80+ Bronze
öncelikli hiçbir siyasi partiyi desteklemeyen birisi olarak, her gün toplu taşıma kullanan bir İstanbullu olarak, hayır sevmiyorum. dediğim gibi her gün toplu taşıma kullanıyorum ve bir hafta boyunca, belki haftanın sadece 4 günü metrolardaki yürüyen merdivenler, asansörler sağlamdır. kalan günler ya yürüyen merdiven arızalı oluyor, ya asansör arızalı oluyor. ayrıca geçtiğimiz kış kar yağmasa da 2022 senesinin kış aylarında evimin yakınındaki caddelerin yüzeyi tamamen kar kaplıydı. sokaklardaki kar kütlesinden bahsetmiyorum dahi. bir başka şikayet ettiğim konu da sahil boyunca kurulan belediyenin bisiklet istasyonlarının hepsinin dokunmatiğinin arızalı olması. sahilde bisiklet sürmek istesen bir ton uğraşıyorsun. belki de süremeden eve geri dönüyorsun. bahsettiğim bisiklet istasyonlarının arızalı olması çok garibime gidiyor. halbuki ibb'nin kasasından 2021 yılında sadece sahildeki bisikletlerin bakımı için 9.5 milyon lira eksilmiş. başkanın siyasi hamlelerini de belediye yönetiminde yaptığı hamleleri gibi dengesiz ve samimiyetsiz buluyorum. ancak kendisine İstanbul/Maltepe çevresinde ikamet edenlerin senelerce dilinden düşürmediği araçlar için alt geçit projesini yürürlüğe sokmasından dolayı teşekkür ediyorum. kendisinin açıklamalarına göre 2023 yılında bu projenin bitmesi gerekiyor. projenin bitiş gününü bir an önce gelmesini heyecanla bekliyorum. bu yazdığımın hiçbir yetkiliye ulaşmayacağını bilerek eklemek istiyorum ki:
istanbulun yönetimi için anadolu ve avrupa yakası olmak üzere toplamda en az 2 adet belediye başkanı seçilmeli ve şehre girişler pasaport ile yapılmalı. bu önlemler alınmadığı takdirde istanbulun sonu pek hayır değil.

Top Bottom