_Zaur_
80+ Silver
Dahası
Oyunlarda anlık yırtılma gibi oluyor ya sanki aynısı.Bu wattman değil. Ve iki firmada da olabiliyor.
Oyunlarda anlık yırtılma gibi oluyor ya sanki aynısı.Bu wattman değil. Ve iki firmada da olabiliyor.
Yok hocam sorun değil ben de kullanıyorum ondan diyorum 22.10.2 6700 xt de baya kötü 22.5.1 den sonra hiç düzgün driver kuramadım pişman ediyorGörmemişim pardon.
RX 6600 kullanıyorum. 22.5.1 kullandığım sürece sorun yoka ama dediğiniz 22.10.2 baya kötü iğrenç hatta. 22.10.3'te çıktı o da aynı. WHQL sürücü de kalmak lazım.Yok hocam sorun değil ben de kullanıyorum ondan diyorum 22.10.2 6700 xt de baya kötü
22.10.2 zaten felaket kötü guya whql o da 6600 de göz kırpma pek okumadım 6700 xt de çok var yaşayan yorumları okuyan amd yetkilisi ben olsam istifa ederimRX 6600 kullanıyorum. 22.5.1 kullandığım sürece sorun yoka ama dediğiniz 22.10.2 baya kötü iğrenç hatta. 22.10.3'te çıktı o da aynı. WHQL sürücü de kalmak lazım.
Allah kurtarsın AMD severim ama arada şeylik yapıyor Şeylik yerine istediğini getir hocam22.10.2 zaten felaket kötü guya whql o da 6600 de göz kırpma pek okumadım 6700 xt de çok var yaşayan yorumları okuyan amd yetkilisi ben olsam istifa ederim
Atideyken güzeldi bu kartlar amd elini attığını bozuyor 1 2 fazla verip nividia alacağım bir dahakineAllah kurtarsın AMD severim ama arada şeylik yapıyor Şeylik yerine istediğini getir hocam
Canı sağ olsun, 5k seviyesinde 3060 gücünde kart veriyor.Atideyken güzeldi bu kartlar amd elini attığını bozuyor
O ayrı konu sadece oyun içinse cidden f/p de işte insanın siniri bozuluyor güncellemeyle fpsler artıyor vulcan fps artıyor oh diyorsun hevesle kuruyorsun tırt.Canı sağ olsun, 5k seviyesinde 3060 gücünde kart veriyor.
Düzelir düzelirO ayrı konu sadece oyun içinse cidden f/p de işte insanın siniri bozuluyor güncellemeyle fpsler artıyor vulcan fps artıyor oh diyorsun hevesle kuruyorsun tırt.
Yok düzelme düzelir de hiç mi alfa testi yapmıyorlar o merak konusu amd konuşması tahminen şu:Düzelir düzelir
Hakketten hocam ikimiz yapsak daha stabil olur. Hataları görürüz en azından.Yok düzelme düzelir de hiç mi alfa testi yapmıyorlar o merak konusu elimiz de 6900 xt vardı abi ee abi sonra işte onla test ettik tamam bu yav he tamam yollayın.
Adamın biri demiş yapamadıysanız çıkarmayın bu kadar basit kesinlikle bu yani bekleriz sorun değil ama üst üste böyle sürücü çıkarmak saçmaHakketten hocam ikimiz yapsak daha stabil olur. Hataları görürüz en azından.
Bir şeyler deniyorlar demek ki.Adamın biri demiş yapamadıysanız çıkarmayın bu kadar basit kesinlikle bu yani bekleriz sorun değil ama üst üste böyle sürücü çıkarmak saçma