🔥İndirim Çiçek Balı 850 GR 287 TL

Reaksiyon skoru
54
Köyceğiz Balı Çiçek Balı 850 G Cam Kavanoz

4 ADET ALIMDA ADET FİYATI 287 TL. Ürünün altındaki 150 TL'lik indirim kuponunu alın ve sepette uygulayın.

BİNLERCE DEĞERLENDİRMESİYLE HB'DE AÇIK ARA EN ÇOK SATAN BAL MARKALARINDAN BİRİ KELEPİR FİYATA GELDİ.

IMG_4728.webp

• Hahaha
Reaksiyonlar: S4N0
Balı'da paylaşmayın be termal macun yerine bal mı sürecez 😂😂😂😂😂

Balkovan dışında alınmaz ya. Migros dan adana kozan balı aldım fiyatı uygun kalitesi orta onu da öneririm.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: S4N0
Balkovan dışında alınmaz ya. Migros dan adana kozan balı aldım fiyatı uygun kalitesi orta onu da öneririm.

Benim paylaştığım markanın sizin paylaştığınız üründen 3 kat daha fazla değerlendirmesi ve daha yüksek puanı var. Bence de hakiki Köyceğiz markasından başka bal alınmaz.

Benim paylaştığım markanın sizin paylaştığınız üründen 3 kat daha fazla değerlendirmesi ve daha yüksek puanı var. Bence de hakiki Köyceğiz markasından başka bal alınmaz.
Tabi tadına bakıp öneriyorsanız sorun yok. Değerlendirme kısmına pek güvenmeyin e ticaret ortamında sahte yorum yapıldığını duymuşsundur.

Tabi tadına bakıp öneriyorsanız sorun yok. Değerlendirme kısmına pek güvenmeyin e ticaret ortamında sahte yorum yapıldığını duymuşsundur.

Tabi ki ama 10.000'lerce sahte yorum yaptıracak bir panel kimsede yok. Sahte yorumu genelde yeni çıkan markalar basıyor hepsi de 5 puanlı yorumları aynı oluyor çok rahat anlaşılıyor yani.

Daha once aldim bal ile tek alakasi rengi bildigin seker ne aroma var ne koku var sekerli serbetin daha koyusu yiyemedik duruyor oyle

Size katılmıyorum. Bana da Balparmak vs gibi bahsettiğiniz gibi geliyor. Tercih meselesi.
Orjinal balin kg fiyati 1000 tl den asagi degil onun harici hicbir bal dogal olmaz kotunun iyisi olur ama koycegiz en vasatlarindan.
Suan sadece gerçek doğal uretim bal aliyorum oda arkadasim yaylada urettigi icin o baldan sonra zaten digerlerini agzima suremedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,648
Üyeler
187,221
Son üye
Ditex56
Geri