dost ayran
80+ Silver
Dahası
arkadaşlar 8x2 rame sahibim ama tek kanal kulanılıyo suan cift kanalın avantajları nedir gecmelimiyim
a1 ve a2 portuna takılı yani ilk iki slot cpu z dede tek kanal yaziyorNasıl tek kanal oluyor, çift kanaldır.
ooo cok iyi gta5 icinde gecerlimiÇift kanalda fps farkı olur dual olacağı için en fazla 10 fps yüksek alırsın çift kanalds
Aralık bırakmak gerekiyordu sanırım 1-3. slotlara takmak gerekiyordu. Ondan olabilir tam emin değilim.Nasıl tek kanal oluyor, çift kanaldır.
hocam kitapcakta var 2 ve 4 slot a2 ve b2Aralık bırakmak gerekiyordu sanırım 1-3. slotlara takmak gerekiyordu. Ondan olabilir tam emin değilim.
Eveta1 ve a2 portuna takılı yani ilk iki slot cpu z dede tek kanal yaziyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ooo cok iyi gta5 icinde gecerlimi
hocam fotograf atamiyorum malesef taktım ama avantajını ogrenmek istedimDostum herhangi bir dezavantajı yok. Çift kanal her zaman daha iyidir. Ben sana ikinci ve dördüncü slota takman gerektiğini söylemiştim, onu yaptın mı? Şu anda RAM'ler hangi slotlara takılı? Fotoğraf atabilirsin.
Daha fazla performans alırsın. O anakartta ikinci ve dördüncü slotlara takarsan otomatik olarak çift kanal olur.hocam fotograf atamiyorum malesef taktım ama avantajını ogrenmek istedim