Neler Yeni

Çift monitör ne işe yarar

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Selamlar. Bilgisayarda sadece oyun oynayan veya film izleyen biriyim. Render veya kodlama gibi şeylerle uğraşmıyorum. Bu durumda bilgisayarımı çift monitör yapsam bana faydası ne olur.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Oyun oynarken discorddan mesaj geldi diyelim alt tab atmana gerek kalmaz.Yayın yapıyorsan chati,bağışları vs. kontrol edebilirsin.

bir ekrandan başka işlerini hallederken ikinci ekran dan da aynı anda başka bir işini takip edebilirsin o yüzden çift monitör olayını çok seviyorum

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayatin kolaylasır
bir ekrandan başka işlerini hallederken ikinci ekran dan da aynı anda başka bir işini takip edebilirsin o yüzden çift monitör olayını çok seviyorum
Oyun oynarken discorddan mesaj geldi diyelim alt tab atmana gerek kalmaz.Yayın yapıyorsan chati,bağışları vs. kontrol edebilirsin.
benim şuan 24 inch monitörüm var. İkinci monitörü 2k almak istiyorum ve 2k monitörler genelde 27 inch oluyor. Biri 24 inch diyeri 27 inch monitör olmaz değilmi

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
benim şuan 24 inch monitörüm var. İkinci monitörü 2k almak istiyorum ve 2k monitörler genelde 27 inch oluyor. Biri 24 inch diyeri 27 inch monitör olmaz değilmi
olur estetik açıdan biraz farklı görünebilir eğer yan yana koyacaksanız

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Selamlar. Bilgisayarda sadece oyun oynayan veya film izleyen biriyim. Render veya kodlama gibi şeylerle uğraşmıyorum. Bu durumda bilgisayarımı çift monitör yapsam bana faydası ne olur.
oyun oynarken aynı anda film izleyebilirsin yada dizi

Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Talha Deniz Kurt
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama hazır sistem
Instagram
talhadeniiz
Discord
talhadeniz3348
neden olmasın

(Can)

80+ Bronze
Kardeşim sadece oyun oynicaksan hiç 2. monitöre gerek yok boşuna para vermiş olursun dc yt için alt tab yapman yeterli

bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum hocam bende 2k 27 inç kullanıyorum eski monitörümde 23 inç full hd idi ama masam küçük olduğu için çift monitör olayını kuramadım ama sıkıntısız kullanırsınız diye düşünüyorum sadece biri daha büyük biri daha küçük olur görüntü kalitesi farkı olur o da panel kalitesinden kaynaklanır

Top Bottom