Hayatin kolaylasır
bir ekrandan başka işlerini hallederken ikinci ekran dan da aynı anda başka bir işini takip edebilirsin o yüzden çift monitör olayını çok seviyorum
benim şuan 24 inch monitörüm var. İkinci monitörü 2k almak istiyorum ve 2k monitörler genelde 27 inch oluyor. Biri 24 inch diyeri 27 inch monitör olmaz değilmiOyun oynarken discorddan mesaj geldi diyelim alt tab atmana gerek kalmaz.Yayın yapıyorsan chati,bağışları vs. kontrol edebilirsin.
olur estetik açıdan biraz farklı görünebilir eğer yan yana koyacaksanızbenim şuan 24 inch monitörüm var. İkinci monitörü 2k almak istiyorum ve 2k monitörler genelde 27 inch oluyor. Biri 24 inch diyeri 27 inch monitör olmaz değilmi
oyun oynarken aynı anda film izleyebilirsin yada diziSelamlar. Bilgisayarda sadece oyun oynayan veya film izleyen biriyim. Render veya kodlama gibi şeylerle uğraşmıyorum. Bu durumda bilgisayarımı çift monitör yapsam bana faydası ne olur.
adam alt tab yapmamak için bir monitör parası vericek demi çok mantıklı bir yorum. Hemen online siteden bir monitör daha satın alıyorumOyun oynarken discorddan mesaj geldi diyelim alt tab atmana gerek kalmaz.Yayın yapıyorsan chati,bağışları vs. kontrol edebilirsin.
Evet zengindir belkiadam alt tab yapmamak için bir monitör parası vericek demi çok mantıklı bir yorum. Hemen online siteden bir monitör daha satın alıyorum
Kardeşim sadece oyun oynicaksan hiç 2. monitöre gerek yok boşuna para vermiş olursun dc yt için alt tab yapman yeterliSelamlar. Bilgisayarda sadece oyun oynayan veya film izleyen biriyim. Render veya kodlama gibi şeylerle uğraşmıyorum. Bu durumda bilgisayarımı çift monitör yapsam bana faydası ne olur.
bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum hocam bende 2k 27 inç kullanıyorum eski monitörümde 23 inç full hd idi ama masam küçük olduğu için çift monitör olayını kuramadım ama sıkıntısız kullanırsınız diye düşünüyorum sadece biri daha büyük biri daha küçük olur görüntü kalitesi farkı olur o da panel kalitesinden kaynaklanırbenim şuan 24 inch monitörüm var. İkinci monitörü 2k almak istiyorum ve 2k monitörler genelde 27 inch oluyor. Biri 24 inch diyeri 27 inch monitör olmaz değilmi
sen zengindir belki diyerekten mi bir monitör daha almasını istedin çok zekisin kardeşim bence başka forumlara cevap vermeEvet zengindir belki