Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Çiğ Kaju & Turna Yemişi 2400Gram 347,47TL

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,542
İsim
Olcay akbulut
Alanlara Afiyet Olsun 725,99TL Çıktı Fiyat
hocam skt yakın gelirse ne yapmak lazım bi anda hepsini ymek istemiyom firmaya söylesek uzun yollar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

1697836107696.png

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Mehmet Yılmaz
İyi hepsi lazımdı bana :D

Kajunun faydaları neler?

Kaju, doymamış yağ içerir. Diyette doymuş yağların doymamış yağlarla yer değiştirmesi normal kan kolesterol düzeyinin korunmasına katkıda bulunur.

Kaju yüksek lif içerir. İçeriğindeki yüksek lif bağırsakları düzenler, sindirim sistemini destekler. Ayrıca lif, açlık hissini bastırmaya yardımcı olur.

Kajuda yüksek oranda potasyum bulunur. Potasyum, normal kas fonksiyonlarına katkıda bulunur ve kan basıncının korunmasında faydalıdır.

Kaju yüksek demir içerir. Demir kırmızı kan hücrelerinin ve hemoglobinin normal oluşumunu destekler, vücutta normal oksijen taşınımına yardımcı olur. Ayrıca demir bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunu destekler, hücrelerin bölünmesi ile yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasında rol oynar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
23:52de aldım 347 liraya. bildirim için teşekkürler.
iki tane aldık yani 16 adet x 150gram= 2400gram ediyor.
satıcı sorularda kaju oranı %65 demiş.
1560gram kaju 860gram cranberry olması gerekiyor.
gelince tek tek ayırıp tartayım yanlış çıkarsa iade edeyim olmadı THH falan gideriz :D

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,017
İsim
Oğuz
Hocam skt 06.01.2024 yazdılar cevap olarak. :( ve açtıktan sonra taze olmadığını düşünürseniz iade edebilirsiniz dediler.
2 ayda biter galiba ya :D
Bana da yazmışlar hocam, ortalama günlük 40 gram öğün niyetine yenilirse biter bence. Spor sonrası falan iyi gidiyor. Ben bitiririm her türlü. Yazdıkları gibi çerez olduğu için açılmadan biraz daha koruyabilir kendini. Yine de ürüne göre değişir 16 tanesini tek seferde açıp bakmak mümkün değil.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bana da yazmışlar hocam, ortalama günlük 40 gram öğün niyetine yenilirse biter bence. Spor sonrası falan iyi gidiyor. Ben bitiririm her türlü. Yazdıkları gibi çerez olduğu için açılmadan biraz daha koruyabilir kendini. Yine de ürüne göre değişir 16 tanesini tek seferde açıp bakmak mümkün değil.
Evet hocam katılıyorum.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
kargoya verildi mi sizinkiler hocam

Loup

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emrullah T
Tekrar indirime girmez mi acaba ya :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri