Neler Yeni

Çiğ köfte mide bulantısı yapar mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dün geceden beri hastayım.
Sürekli kustum. Yedim kustum. Yani 24 saat aç kalmışım desem yalan olmaz. Ne yediysem çıkarttım. Şimdi ise çok açım. Karnım çok gurulduyor.
Doritoslu çiğ köfteyi gözüme kestirdim.
Doritos'un o baharatlı tadı vs. belki mide bulantımı bastırır dedim.
Sizce çiğ köfte mideyi direkt boşaltır mı?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Selim
Dün geceden beri hastayım.
Sürekli kustum. Yedim kustum. Yani 24 saat aç kalmışım desem yalan olmaz. Ne yediysem çıkarttım. Şimdi ise çok açım. Karnım çok gurulduyor.
Doritoslu çiğ köfteyi gözüme kestirdim.
Doritos'un o baharatlı tadı vs. belki mide bulantımı bastırır dedim.
Sizce çiğ köfte mideyi direkt boşaltır mı?
soğuk algınlığı yakalanmış olabilirsin👍 çiğ köfte ile alakalı bir durum yok ama bozuksa onu bilemem. Eğer ateş, ishal, mide bulantısı, halsizlik belirtileri var ise tüm dünya da olan salgına yakalanmışsın.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üşütme yani soğuk algınlığı yaşamissin 👍 çiğ köfte ile alakalı bir durum yok ama bozuksa onu bilemem. Eğer ateş, ishal, mide bulantısı, halsizlik belirtileri var ise genel salgına yakalanmışsın.
Ya zaten soğuk algınlığına yakalandım biliyorum. Ama sabah kahvaltıda yaptığımı da öğle yediğim makarnayı da çıkarttım. Makarna da benim en sevdiğim ikinci yemek. Ömer Aybak'tan alacağım bozuk değildir.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Selim
Ya zaten soğuk algınlığına yakalandım biliyorum. Ama sabah kahvaltıda yaptığımı da öğle yediğim makarnayı da çıkarttım. Makarna da benim en sevdiğim ikinci yemek. Ömer Aybak'tan alacağım bozuk değildir.
Tamam ozaman bu çiğköfteden kaynakli değil. Sen soğuk algınlığı geçirmişsin ve bu hastalık kusma yapar sürekli normal. Evde dinlenmelisin ve ilaçlarını içmelisin. Çok bulantı varsa safra ilacı iç.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Tamam ozaman bu çiğköfteden kaynakli değil. Sen soğuk algınlığı geçirmişsin ve bu hastalık kusma yapar sürekli normal. Evde dinlenmelisin ve ilaçlarını içmelisin. Çok bulantı varsa safra ilacı iç.
Haa hocam yanlış anlama olmuş.
Ben yeni sipariş vermeyi düşünüyorum. Ama yine, gerçek anlamıyla şakasız, tuvalete para atmak istemiyorum. Hani misal bazı yiyecekler olur kesin kusma yapar ya. Çiğ köfte onlardan biri midir acep diye sordum.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,689
İsim
Selim
Haa hocam yanlış anlama olmuş.
Ben yeni sipariş vermeyi düşünüyorum. Ama yine, gerçek anlamıyla şakasız, tuvalete para atmak istemiyorum. Hani misal bazı yiyecekler olur kesin kusma yapar ya. Çiğ köfte onlardan biri midir acep diye sordum.
Hee şimdi fark ettim 😄 yapmayın hocam ben hastayken en sevdiğim şeyi yedim ve kustum 😄 bir daha yiyemiyorum görünce direk midem kalkiyor. Yani bir daha çiğ köfte yiyemeyebilirsiniz. Bence o topa girmeyin ve düzenli ilacını kullan. Haşlanmış patates yiyin bastırır ve limonlu su iç.

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Kurutulmuş hindistan cevizini çok severdim, bir gün hastayken yemiştim ve sonrasında çıkarmıştım öyle bir psikolojik etki bıraktı ki artık yemiyorum kurusunu. O yüzden seviyorsan riske atma arkadaşın dediği gibi, ne olur ne olmaz :D

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hee şimdi fark ettim 😄 yapmayın hocam ben hastayken en sevdiğim şeyi yedim ve kustum 😄 bir daha yiyemiyorum görünce direk midem kalkiyor. Yani bir daha çiğ köfte yiyemeyebilirsiniz. Bence o topa girmeyin ve düzenli ilacını kullan. Haşlanmış patates yiyin bastırır ve limonlu su iç.
Kurutulmuş hindistan cevizini çok severdim, bir gün hastayken yemiştim ve sonrasında çıkarmıştım öyle bir psikolojik etki bıraktı ki artık yemiyorum kurusunu. O yüzden seviyorsan riske atma arkadaşın dediği gibi, ne olur ne olmaz :D
Bu mesajları görmeden önce çoktan sipariş geçtim. Evde yiyecek hiçbir şey yoktu valla karnım da çok aç. (Biraz uğraşsam dolapta dondurulmuş köfteleri yapardım da çok üşendim, onun harici hazır toz çorbalardan alırım sürekli bu 2-3 gün aklıma bile gelmedi.)

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
O zaman iğrenme gibi bir durumun olursa üstüne git, ben pek umursamamıştım ama zorlasam yerim yani, psikolojik tamamen

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,878
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Çiğ köfte yediğimde %90 olasılıkla karnım ağrıyor benim :D

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Çiğ köfte yediğimde %90 olasılıkla karnım ağrıyor benim :D
Yok normalken yani sağlıklı iken öyle bir sorun olmuyor bende. Tek başına 500 gr çiğ köfteyi doritoslu bir şekilde bitirebiliyorum.
Senin mide fazla hassas olsa gerek.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Sercan SAYİT
Hasta iken tavuk sulu çorba vb. şeyler tüketilir, ailenden yardım iste.

Top Bottom