Çiğköfte bayiliği almak

bıraktım

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
635
Arkadaşlar 2-3 yıldır böyle bir hayalim var devlette çalışmaktansa kendi işimi yapmak istiyorum bayilik işlemleri nasıl oluyor ne tür ödemeler çıkıyor

Açabilmek için adına çalışmak istediğiniz firmadan bayiilik almalısınız. Kimlik fotokopisi, belgeler, çalıştıracağınız lokasyonun tapusu. Bununla birlikte vergi levhası lazım.

Ancak böyle işler şu zamanda çok zor ilerlemiyor mu? Açacağınız yer işlek olmalı, okul önü olmalı ki iş yapabilesiniz. Beni ilgilendirmez fakat ilk aydan kepenkleri kapatma ihtimaliniz yüksek şu dönemde.

Bayiilik fiyatları da fazla diye biliyorum en düşük 2000-3000'den başlar.

Böyle cadde çarşı okul dershane önü gibi işlek bi yer olması lazım

iyi bir konumdaysa yapın yoksa zarar edersin

Arkadaşlar 2-3 yıldır böyle bir hayalim var devlette çalışmaktansa kendi işimi yapmak istiyorum bayilik işlemleri nasıl oluyor ne tür ödemeler çıkıyor
bence kahve dükkanı aç
bıyıklı eleman
önlükler
kara tahtaya beyaz tebeşir ilen fiyatları yaz
mekanın içine iki grafiti yaptır
oldumu sana o 10tl lik kahve 15tl
al işte kanka
muhteşem hatta bu tür şeyleri az uz bilen özenenlerin olduğu yerde yaparsan zenginsin kanka
oemre07 bezos

Sidede çanta Kemer cüzdan dükkanı işletiyorduk covidden dolayı 1 yıldır bostayiz sezon açılır mı acilmazmi bilmiyorum o yüzden düşünüyorduk ama yer çok önemli dediğiniz gibi

bence kahve dükkanı aç
bıyıklı eleman
önlükler
kara tahtaya beyaz tebeşir ilen fiyatları yaz
mekanın içine iki grafiti yaptır
oldumu sana o 10tl lik kahve 15tl
al işte kanka
muhteşem hatta bu tür şeyleri az uz bilen özenenlerin olduğu yerde yaparsan zenginsin kanka
oemre07 bezos

Geri