Neler Yeni

Cihazınız Fortnite Mobile Desteklemiyor Hatası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Yusuf Çağlayan
Arkadaşlar telefonum Poco M3 Pro 5G fakat buna rağmen Fortnite Mobile yüklemeye çalışırken aşağıdaki hatayı alıyorum bu normal mi? Cihazım yazılı sistem gereksinimlerini karşılıyor fakat bu problemle neden karşılaşıyorum?
IMG_20220604_001512.jpg

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar telefonum Poco M3 Pro 5G fakat buna rağmen Fortnite Mobile yüklemeye çalışırken aşağıdaki hatayı alıyorum bu normal mi? Cihazım yazılı sistem gereksinimlerini karşılıyor fakat bu problemle neden karşılaşıyorum?Alıntıyı görüntüle
O işlemciye oyunu optimize etmemişlerdir. Yani normal.

Zaten cihaz da çok güçlü değil ama cihazına optimize edilse düşük ayarlarda açardı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Yusuf Çağlayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O işlemciye oyunu optimize etmemişlerdir. Yani normal.

Zaten cihaz da çok güçlü değil ama cihazına optimize edilse düşük ayarlarda açardı.
Anladım hocam teşekkürler ama bence çok saçma bir durum yaptığım araştırmalarda gördüğüm kadarıyla en güçlü telefonların bile sırf optimize olmadığı için bu hatayı aldığını duydum bence biraz saçma bir durum...

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Anladım hocam teşekkürler ama bence çok saçma bir durum yaptığım araştırmalarda gördüğüm kadarıyla en güçlü telefonların bile sırf optimize olmadığı için bu hatayı aldığını duydum bence biraz saçma bir durum...
Çok işlemci var hepsine optimize edemiyorlar. Üst seviye SD işlemcilerin be Samsung ile anlaşmaları olduğu için amiral gemisi Exynos işlemcilerin hepsine destek var ama mediatek tarafında falan çok model var 😅

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Fortnite mobili nerden indirebilirim

Heribert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf Çağrı yavuz
Hocam Ufak bi hortlayım konuyu epic games apk yerine fortnite apk indirmeyi denermisin?

panizher

80+ Silver
4gb ram olmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve fortnite sıkıntılı problemler çok oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Yusuf Çağlayan
Top Bottom