hesap başına 1 adet mi alınıyordu hocam hatırlıyor musunuzdenemek için aldım bakalım, teşekkürler
evet 1 adetti hocam üzülmeyinhesap başına 1 adet mi alınıyordu hocam hatırlıyor musunuz
kral ssn sport protein tozu hakkında ne düşnüüyorsungeç kaldık bedava fiyat 6 yıldır vücut geliştirme ile ilgileniyorum genellikle hardline ve nutrend kullanıyorum hardline değerleri doğru ve analiz incelemeleri fena sayılmayan içeriğe sahip satın alanlar şanslı.
kral ssn sport protein tozu hakkında ne düşnüüyorsunhesap başına 1 adet mi alınıyordu hocam hatırlıyor musunuz
kral ssn sport protein tozu hakkında ne düşnüüyorsunKaçırdım. Üzdü... Hemde bacak günümde... Alıp cookie ya da kek yapacaktım.
Önceden kullandım ben alınmaz kötü.
ssn bütçe dostu wpc 80 hammadde kullanıyor. sağda solda satılan ney olduğu bilinmez markalardan çok çok iyidir.evet 1 adetti hocam üzülmeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
kral ssn sport protein tozu hakkında ne düşnüüyorsun
ssn bütçe dostu wpc 80 hammadde kullanıyor. sağda solda satılan ney olduğu bilinmez markalardan çok çok iyidir.
hıq hangi aromayı önerirsiniz bisküvi ve fındıklı çikolata arasında kaldımÖnceden kullandım ben alınmaz kötü.
alıyımı sence knk servis vaşı 24gr protein diyor doğrumudurssn bütçe dostu wpc 80 hammadde kullanıyor. sağda solda satılan ney olduğu bilinmez markalardan çok çok iyidir.
eğer ihtiyacın varsa gözün kapalı alabilirsin, aynı f/p olarak torq da var o biiraz osurtuyor sadecealıyımı sence knk servis vaşı 24gr protein diyor doğrumudur
bir sürü protein tozu denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim ssn iyi markadır. Hammaddaesi Türkiye'de Eskişehir'de süt üreticilerinden alınıyor. Çok yüksek miktarda alım yaptıkları için fiyatları düşük oluyor. En son çıkardıkları aromasız WPC80'i deneme şansım olmadı ama içeriği çok temiz. Sürekli asesülfam k ve sukraloza maruz kalmak vücut açısından da sıkıntı. bu yüzden alınabilir. Bisküvi aromalısı da güzel diye duymuştum. Ayrıca protein tozunun analiz sertifikasını istediğinde direkt yolluyorlar.kral ssn sport protein tozu hakkında ne düşnüüyorsun
Tavsiye etmem. Creatinelerinde sekerimsi maltodekstrin tadi aldim. Yerli markalardan tercih ettiklerim: Ocean, bigjoy, mysupplement(bigjoyun yan markasi), hardline harici çoğu markaya güvenmemeyi öğretti bu piyasa. Kişisel görüşüm. İşte böyle ürünleri alıp kek, cookie, puding, falan yapıyorum. En azından bcaa oranları tutuyor...evet 1 adetti hocam üzülmeyin