🔥İndirim Çikolatalı Ürünlerde 3 Al 2 Öde

Biri beni durdurmalı bu aylık bu kadar yeter daha ayın yarısındayız battık gibi :)
Papara.jpg

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

12 adet aldım. Teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
bademliden 9 tane gofretten 6 tane aldım ve foruma bu kadarlık vakit ve nakit yeter :)

Biri beni durdurmalı bu aylık bu kadar yeter daha ayın yarısındayız battık gibi :)
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bademliden 9 tane gofretten 6 tane aldım ve foruma bu kadarlık vakit ve nakit yeter :)
Dostum bende sıkıntı yok. Ama tabikide nefsimize hakim olup herşeyide almamamız gerekiyor.

Dostum bende sıkıntı yok. Ama tabikide nefsimize hakim olup herşeyide almamamız gerekiyor.
Knk açız be :) 15 kilo almışım biraz abartmışım ama ileriyiye dönük yaptım içecekle atıştırmalıklara biraz yükledindim oda yıl sonuna kadar götürsün diye çünkü ileride bu fiyatta olmayacak zaten 1 hafta sonra işe geri döneceğim orada kafa kaldırmaya fırsat olmadığı için bu tür fırsatlarla ilişkim kesilecek sabah 7 gece 9 mesaiisinden devam.

bitter çikolatadan 3 ekledim fakat fiyat hala 30 gösteriyor alışverişi tamamla dedikten sonra sonda mı indirim olacak?

bitter çikolatadan 3 ekledim fakat fiyat hala 30 gösteriyor alışverişi tamamla dedikten sonra sonda mı indirim olacak?
Evet. Şimdi al ekranına kadar devam et. İndirimi görürsün.

Evet. Şimdi al ekranına kadar devam et. İndirimi görürsün.
Çok teşekkürler evdekiler çok seviyor bitter çikolata çok güzel denk geldi. Kartta para olsa stok yapardım da gerçi kiloyla da alsam 1 hafta dayanmaz :)

Stok yapacaklar için SKT uyarısı yapayım. Genelde ürünlerin SKT tarihleri 10. ve 11. ayda sona eriyor.

Aldım, teşekkürler.

6 Paket browni, 3 paket puding, 3 kutu snickers. Artık bir çikolatacı açabilirim.

Geri