Neler Yeni

Cilt kanseri olabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kerim Doruk
Merhaba arkadaşlar bacağımda ve ayaklarımda yaralar ve 1 tanesi kabuksuz diğerleri kabuklu unutkan bir insanım kendim yapmış da olabilir ama kanser olduğumdan şüpheleniyorum napmam lazım?

Sadece Ben

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Cengiz Balkiraz
Merhaba arkadaşlar bacağımda ve ayaklarımda yaralar ve 1 tanesi kabuksuz diğerleri kabuklu unutkan bir insanım kendim yapmış da olabilir ama kanser olduğumdan şüpheleniyorum napmam lazım?
Bu işler şüpheyle olmaz. Farklı basit bir hastalık da olabilir. Doktora gitmen en iyisi.

şahin doğan

80+ Platinum
Önce buraya yazman çok doğru. Sıran gelince doktor seni çağıracak biraz bekle.
Acile git be kardeşim.

Hasan344

80+ Gold
Hocam konuyu yanlış tarafa açmışsınız. Cildiye bölümüne açarsanız yardımcı olurlar.😃

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kerim Doruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Google araması mı yaptın? Bizim bu milletin doktora gitmeden şifa ve teşhis arama paranoyaklığı hiç bitmeyecek sanırım.

Flexy_404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sefa
Ama ne diyip gidicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sağol
Ne demek ne diyeceğim gidip göstericeksin ne bu diceksin bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıkıntın varsa internete değil doktora soracaksın

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
abdullah ferhat yılmaz
Ben bilgisayarcıyım özelden görsel at bi furmark,cpu stress test yapayım istersen

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,882
İsim
ege erdem demirelli

Zultan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Zultan
Geçmiş zamanda abimizin biri, gayriihtiyari bir şekilde ensesini kaşıyor ve fark ediyorki sivilce var, ve umursamıyor. Ama eşi git bir doktora görün diyor ve doktora gidiyor, bu sayede abimizin kanser olduğu anlaşılıyor ve erken tanı olduğundan kısa bir zamanda sağlığına kavuşuyor. Yani içinde her hangi bir süphe var ise aksatma acil olarak bir doktora görün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kerim Doruk
Geçmiş zamanda abimizin biri, gayriihtiyari bir şekilde ensesini kaşıyor ve fark ediyorki sivilce var, ve umursamıyor. Ama eşi git bir doktora görün diyor ve doktora gidiyor, bu sayede abimizin kanser olduğu anlaşılıyor ve erken tanı olduğundan kısa bir zamanda sağlığına kavuşuyor. Yani içinde her hangi bir süphe var ise aksatma acil olarak bir doktora görün.
Tamamdır ALLAH razı olsun hepinizden amin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,915
Üyeler
165,258
Son üye
uguremorf
Top Bottom