Hocam rez öneri gelirse benide etiketleyin pllsSelam 2 tane ürüne ihtiyacım var yüzüm için
1-yanak bölgemde sivilce lekeleri var bu lekeleri geçirecek ürün önerisi
2-yüzü beyazlatıcı veya eski cildi aydınlatıcı ürün önerisi lazım
Cildiyeye gözük bir krem vs verir yada instadan bazı kız hesapları öneriyor oluyor onlara bakSelam 2 tane ürüne ihtiyacım var yüzüm için
Sivilce lekeleri için cildiyeciye görünün derim, en uygun kremi o önerir.Selam 2 tane ürüne ihtiyacım var yüzüm için
Cildiyeye gözük bir krem vs verir yada instadan bazı kız hesapları öneriyor oluyor onlara bak
cildiyeden randevu olmka çok mu zor yoksa hemen veriyorlar mı ?Sivilce lekeleri için cildiyeciye görünün derim, en uygun kremi o önerir.
MHRS üzerinden bölgenizdeki hastanelerden kontrol edin isterseniz, ama genellikle randevu hemen bulunmuyor dolu oluyorlar genelde.cildiyeden randevu olmka çok mu zor yoksa hemen veriyorlar mı ?
Genelde 2 hafta sonrasına bulabiliyorsun bir bak derim. Ben mesela 2 hafta sonrasına aldım.cildiyeden randevu olmka çok mu zor yoksa hemen veriyorlar mı ?
hocam peki cildiye gittiğim doktorun verdiği ilaçlarıda kullanırsam pürüssüz bir cildim olur mu bebek gibiMHRS üzerinden bölgenizdeki hastanelerden kontrol edin isterseniz, ama genellikle randevu hemen bulunmuyor dolu oluyorlar genelde.
Hiç bilemiyorum doktora sorabilirsiniz en iyi o bilir.hocam peki cildiye gittiğim doktorun verdiği ilaçlarıda kullanırsam pürüssüz bir cildim olur mu bebek gibi
Bilmiyorum ki bende sivilce ve sivilce izleri için gidicem bakalım ne diyecekhocam peki cildiye gittiğim doktorun verdiği ilaçlarıda kullanırsam pürüssüz bir cildim olur mu bebek gibi