Neler Yeni

Ciltciye görünmek sivilceye çare midir?

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Sivilcelere gerçekten çok taktım geçen a101den bilmediğim dandik jel aldım o daha da çoğalttı dedim bari ciltciye goruneyim peki ciltcinin bana verdiği şeyleri kullanmam ile 6-7 ay gibi bir sürede sivilceler gider mi?

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Emre
Sivilcelere gerçekten çok taktım geçen a101den bilmediğim dandik jel aldım o daha da çoğalttı dedim bari ciltciye goruneyim peki ciltcinin bana verdiği şeyleri kullanmam ile 6-7 ay gibi bir sürede sivilceler gider mi?
konuyu takipteyim hocam ben takmıyorum da benim evdekiler çok taktı sivilcelerime.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konuyu takipteyim hocam ben takmıyorum da benim evdekiler çok taktı sivilcelerime.
Yaz vakti yurtdışına çıkmak istiyorum bu yüzden sivilceleri gidermek istiyorum ayrıca bu aralar çoğaldı be :(

oyunm

80+
Lisede sivilcesi olmayan bi benmiyim :D

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Ciltçi ilginç bir tabir olmuş 😂
Cildiye doktoru ya da dermatolog demek istedinse eğer evet sivilceyi çözüyorlar genelde.

GirayHan

80+ Platinum

Reçetesiz. Eczaneden al düzenli kullan sonra bana dua edersin

1695324623427.png

Kara*

80+ Silver
Gitmen daha iyi olur o iş Bim 101 kremleri ile geçecek şey değil.

necq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Necati
bir hekim olarak öncelikle ciltci diye bi kavram yok. cildiye bile daha doğru bi kullanım. kimse sana garanti veremez bu konuda. sivilcelerinin karakteri önemli. vücudunun hangi kısımlarında var onlar önemli, herhangi bir hormonal bozukluk var mı o önemli. kısacası tipi önemli yani. üstüne sivilcelerinle birlikte izler bulunması da görüntünün düzelme süresi açısından önemlidir. iz bulunmayan bi cilt sen de tahmin edersin ki daha hızlı toplar. bunun için cildiye için sıra alıp doktora görünmeni tavsiye ederim. şurdan bi krem aldım bu bana bunu önerdi gibi şeyler pek çözüm olmayacaktır. hatta dozu ve içeriği bilinmeyen bence lüzumsuz kremler seni belki de daha kötü yapacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reçetesiz. Eczaneden al düzenli kullan sonra bana dua edersin

Alıntıyı görüntüle
bildiğim kadarıyla reçetesiz ab hiçbir türlü satılmıyor. krem de olsa. yani bu kremi normal şartlarda alamıyo olman gerekir.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Fevzi Korkmaz
Bende de sivilce sorunu vardı ama benim sivilcelerim aşırı iltihap ve aşırı büyüktü çok kötü görünüyordu
Cildiye ye gittim direk ilaç tedavisibe başlandı 6 ay boyunca sabah akşam 20mg yada 40mg hap yiyorsun 1. Ayın sonunda yüzünde azalma oluyor 2. Ayda biraz belli ediyor gittiği ve 3. Ayda artık sivilceleri bile hatırlamıyorsun 6. Aya geldiğinde yüzünde hiç bir şey kalmıyor . Sivilceler kalıcı leke yapabiliyor ama bende kaldı az biraz ama sivilceden kurtuldum artık
Bide ilacı kullanırken yan etkisi olarak dudakları çok kurutuyor yara yapıyor ve bazen burnun kanayabiyor çünkü bu sivilce ilacı hafif bir ilaç değil başka soru varsa cevaplarım

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Bende de sivilce sorunu vardı ama benim sivilcelerim aşırı iltihap ve aşırı büyüktü çok kötü görünüyordu
Cildiye ye gittim direk ilaç tedavisibe başlandı 6 ay boyunca sabah akşam 20mg yada 40mg hap yiyorsun 1. Ayın sonunda yüzünde azalma oluyor 2. Ayda biraz belli ediyor gittiği ve 3. Ayda artık sivilceleri bile hatırlamıyorsun 6. Aya geldiğinde yüzünde hiç bir şey kalmıyor . Sivilceler kalıcı leke yapabiliyor ama bende kaldı az biraz ama sivilceden kurtuldum artık
Bide ilacı kullanırken yan etkisi olarak dudakları çok kurutuyor yara yapıyor ve bazen burnun kanayabiyor çünkü bu sivilce ilacı hafif bir ilaç değil başka soru varsa cevaplarım
Benim bildiğim kalan çukur izleri için de tedavi uygulanıyor lazerle fln. İzler kötü duruyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,555
Üyeler
161,305
Son üye
gonulsuzyigit
Top Bottom