Neler Yeni

Cimer'e Türk Telekomu Şikayet Etmeli Miyim?

Vitorrs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Tahir Öztürk
Arkadaşlar bu Türk Telekomdan bıktım sıkıldım usandım maç giriyorum tam rengarın ultisini basmışım adama girmişim skil basıp ceyrek canımı fulleyecektim MS oldu 228-999 geçende yazdım twitter üzerinden gene nafile gene nafile son çare Cimer diye düşünüyorum sizce?
Cimer yerine btk ya şikayet etsen daha iyi olur bence

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
efe araci
Türk telekomu iyiki bırakmışım türknetten başka internet almam artık. hem vdsl altyapım olmasına rağmen türknette maksimumda 110 mbps bile gördüm ortalamada 60 alıyorum.Türk telekomda downloadda maks 12 felan gördüm uploadda 3 görmüştüm.Cidden firmalar arası farkediyor çoğu hakkımız olanı vermiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Durum nasıl ilerliyor bu konuda muhtarlığa gidip başvuru yapmak istersek nasıl hareket etmemiz gerekir
hocam biz bir kağıda dilekçe yazmıştık durumumuz ile ilgili biz ve internet kullanan 3-5 arkadaş imzaladık muhtara yolladık muhtar da uğraşmak zorunda kaldı artık gerisini o halleti forumda bunun ile ilgili bir konu vardı @Lady-Of-Ice bu arkadaş çok iyi yardımcı olmuştu hem altyapı dilekçesi vb için hem de altyapısız internetler için
https://forum.donanimhaber.com/turk...api-port-fiber-talepleri--140072962#140072962 ben şu konuyu okuyarak yaptım.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Hüseyin Mert Görgel
hocam biz bir kağıda dilekçe yazmıştık durumumuz ile ilgili biz ve internet kullanan 3-5 arkadaş imzaladık muhtara yolladık muhtar da uğraşmak zorunda kaldı artık gerisini o halleti forumda bunun ile ilgili bir konu vardı @Lady-Of-Ice bu arkadaş çok iyi yardımcı olmuştu hem altyapı dilekçesi vb için hem de altyapısız internetler için
https://forum.donanimhaber.com/turk...api-port-fiber-talepleri--140072962#140072962 ben şu konuyu okuyarak yaptım.
Bayramdan dönüşte başvuru için başlarım. ne kadar altyapımdan şuan için memnun olsamda fibere hayır demem

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
efe araci
Bayramdan dönüşte başvuru için başlarım. ne kadar altyapımdan şuan için memnun olsamda fibere hayır demem
vallahi bizim altyapımız artık inanılmaz eski bakır kablolar artık oksitlenmeye başladı kablolar inanılmaz kötü halde kesintiler yavaşlamalar vb. çok olmaya başladı max 15 destekliyor , uploadı konuşmak bile istemiyorum en son 0.2 falan idi :D yani bize kesinlikle lazımdı darısı hepinizin başına 2025 te uğraştığımız şeylere bak :D.

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Oğuzhan
3-5 kişinin yeterli olacağını sanmıyorum.Olsada benim mahallede toplam sadece 2 kişi çıkar 3 de belki olabilir

Vesselam

80+ Bronze
1800 civari fatura ödüyorum

Ekler

• gecenin 3ü 5i.png
    gecenin 3ü 5i.png
    66.4 KB · Hit: 15

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
825
İsim
Furkan Demirtaş
Bir sonuç çıkmayacağından emin olabilirsin

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Oğuzhan
vallahi bizim altyapımız artık inanılmaz eski bakır kablolar artık oksitlenmeye başladı kablolar inanılmaz kötü halde kesintiler yavaşlamalar vb. çok olmaya başladı max 15 destekliyor , uploadı konuşmak bile istemiyorum en son 0.2 falan idi :D yani bize kesinlikle lazımdı darısı hepinizin başına 2025 te uğraştığımız şeylere bak :D.
Yıl 21.y.y hissettiğimiz 18 hocam altyapının bitmesi ile hızınız 1.000mi olucak

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
efe araci
3-5 kişinin yeterli olacağını sanmıyorum.Olsada benim mahallede toplam sadece 2 kişi çıkar 3 de belki olabilir
hocam lafın gelişi 3-5 kişi en az 8-10 gibi lazım gibi bizde portlar dolu olduğu için artık internet alamıyor mahalledeki insanlar bu sebeple sadece 8 kişi imza attığımızı belirtik böyle belirtirseniz yararı olabilir. (bu arada cidden port yok hani yalan söylemedik.)

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
efe araci

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Oğuzhan
hocam lafın gelişi 3-5 kişi en az 8-10 gibi lazım gibi bizde portlar dolu olduğu için artık internet alamıyor mahalledeki insanlar bu sebeple sadece 8 kişi imza attığımızı belirtik böyle belirtirseniz yararı olabilir.
Şimdi altyapının gelmesi ile ulaşabileceği uzaklıkta önemli ne kadar bir mesafeye fiber gelebilecek

muhtemelen evet 1000 olacak ama yani ben 500 e falan da tamamım yani.

eyvahlar olsun hocam o nedir ya.
Hocam çağ atlarsınız o ne öyle

Top Bottom