Neler Yeni

Cimer'e Türk Telekomu Şikayet Etmeli Miyim?

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Arkadaşlar bu Türk Telekomdan bıktım sıkıldım usandım maç giriyorum tam rengarın ultisini basmışım adama girmişim skil basıp ceyrek canımı fulleyecektim MS oldu 228-999 geçende yazdım twitter üzerinden gene nafile gene nafile son çare Cimer diye düşünüyorum sizce?
Devleti devlete şikayet edemezsin

Vesselam

80+ Bronze
Superbox baya pahalı en son eski adresimde covid dönemi boş hat olmadığı için kullanmıştım sınırsıza aylık 600 kadar vermiştim en son illalah ettim maksimum 5 mbps alıyordum taahhütü bozdum o zamanda hatta bir tane yer açılmıştı ondan beridir superbox gibi bir illete yanaşmıyorum.
Superbox yerine mobil tarife almak daha mantıklı normal zamanda 150-200mbps arası veriyor 60gb 400₺ idi altın festivalde

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Oğuzhan
Altyapın Vdsl ise, modem arayüzünden hat değerlerinizi kontrol edin. Muhtemelen oksitlenme kaynaklı hat zayıflaması vardır.
Hat değerlerine giremiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben fotoğraf göndermeye falan kalkışayım veya benden başka biri oyuna girsin hani bak pingim 200-300 olmuyor dün lol oynarken 12798 ms gördüm öyle diyim :D
Hocam altyapı için hangi operatöre yazmıştınız dilekçeyi

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
efe araci
Hat değerlerine giremiyorum

Hocam altyapı için hangi operatöre yazmıştınız dilekçeyi
hocam muhtara verdik muhtar da sanırım direkt ttnete göndermiş.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
efe araci
Bizimki umursarmı bilemem orasınıda eğer gelirse 2k sistem bile dizebilirim
normalde bende sistem almayacaktım fiber olayı için mahallece dilekçe yazdık olumlu dönüş aldık topladım normla de 9000 serisini bekleyecektim ama hem hikayeli oyun pek sevmem hem de hali hazırda monitörüm var diye 7800xt li dizdim darısı başınıza yani gerçekten 2025 yılındayız bu tarz sorunlar artık sorun olmamalı starlinkin gelmesi de engelleniyor malum operatörler tarafından :D

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Oğuzhan
normalde bende sistem almayacaktım fiber olayı için mahallece dilekçe yazdık olumlu dönüş aldık topladım normla de 9000 serisini bekleyecektim ama hem hikayeli oyun pek sevmem hem de hali hazırda monitörüm var diye 7800xt li dizdim darısı başınıza yani gerçekten 2025 yılındayız bu tarz sorunlar artık sorun olmamalı starlinkin gelmesi de engelleniyor malum operatörler tarafından :D
Hocam ne bu starlink ilk defa duydum birde kaça dizdiniz sistemi

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
efe araci
profilimde yer alıyor zamanında 38k ya denk geldi.

uydu interneti ve elon musk'ın yaptığı bir şey bildiğin uydudan internet çekiyor ve inanılmaz iyi oluyor superbox gibi ayda 2k verip 15/4 almıyorsun :D olay da bu zaten starlink gelirse türkcell ve ttnet biter bundan dolayı da gelemiyor maalesef.

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Emin

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Oğuzhan
profilimde yer alıyor zamanında 38k ya denk geldi.

uydu interneti ve elon musk'ın yaptığı bir şey bildiğin uydudan internet çekiyor ve inanılmaz iyi oluyor superbox gibi ayda 2k verip 15/4 almıyorsun :D olay da bu zaten starlink gelirse türkcell ve ttnet biter bundan dolayı da gelemiyor maalesef.
He ben bunu duymuştum.Hocam gelse mesela ne kadar internet alıcaz ne kadar ödicez o da var

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
efe araci
ayda 2k tl verip 15/4 internet almayacağımız kesin internette gördüğüm kadarıyla 500-600 hızlara ulaşan var.
He ben bunu duymuştum.Hocam gelse mesela ne kadar internet alıcaz ne kadar ödicez o da var

X SHADOW X

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Oğuzhan
ayda 2k tl verip 15/4 internet almayacağımız kesin internette gördüğüm kadarıyla 500-600 hızlara ulaşan var.
Hocam baktımda 500-600 hiç göremedim bilgefen bölgeye değişiyor kimisi 350 alıyor kimisi 170 alıyor Azerbaycanda vardır illaki Tuek teoeko Türkcell gibi şirketler bizim ülkemizede gelebilir

Top Bottom