tamamen tahmini konuşuyorum sonuçta bir dava olmadığı bildirge olduğu için (polis ihbarı gibi) sonrasında da senin adının geçiceğini düşünmüyorum gerisi devlete kalır gibime geliyor.Eğer bir tarafı Cimer'e şikayet edersem şikayet ettiğim taraf şikayet edenin kim olduğunu öğrenebilir mi?
O zaman etmemek daha mantıklı gibi.Benim bir arkadaşım çalıştığı yeri şikayet etmişti. Adamlar aynen söylemişti.Sonra maaşından kesmişlerdi.
Okulunu mu şikayet edeceksin?O zaman etmemek daha mantıklı gibi.
Sonuçta okuldan atma ihtimalleri bile var
haklı isen neden olmasın kiO zaman etmemek daha mantıklı gibi.
Sonuçta okuldan atma ihtimalleri bile var
Evet, zorunlu olarak sabah online, öğlen akşam arası yüzyüze eğitime getirtiyorlar.Okulunu mu şikayet edeceksin?
Özel okul muEvet, zorunlu olarak sabah online, öğlen akşam arası yüzyüze eğitime getirtiyorlar.
Kafayı yemek üzere oldum artık.
Yüz yüze eğitime sözüm yok zaten online'den iyi anlaşılmıyor.
Kısacası gün için kendine zaman ayırmak zorlaşıyor bayağı. Çaktırma dersten bıktırdıklarından artık forumda dolaşıyorum da. Onun dışında ne duş alacak vakit var ne adam akıllı test çözmeye vakit var.
Bir de ev okula uzak olunca öğle arasının yarıdan fazlası yolda geçiyor. Mesela şu anda yeni yola çıktım ve okul 1.30'da.
Evet.Özel okul mu
Zorunlu olmaması lazım yüz yüze eğitim
Evet ama gelmeyince hemen aileyi arayıp sanki okuldan kaçmışcasına bayağı konuşuyorlar. Diyecem artık başarı istemiyorum diye de sonra da okul okul gezmek gerekecekZorunlu olmaması lazım yüz yüze eğitim
Sanarsın onlar beni okuldan kaçırmış gibi azarlıyorlar desek yeridir herhaldeZorunlu olmaması lazım yüz yüze eğitim
Okulun yaptığı yasak da benim derdim yönetim linçleyebilir diye düşünüyorum ve okul değiştirmek istemiyorumhaklı isen neden olmasın ki