Neden boykot edelim bu ulkeleri diye soracak olursaniz, saydigim uc ulkede dunya'ya faydadan cok zarar veriyor. Kimisi savas cikarip sivilleri katlediyor. Kimisi ekonomik pazari tamamen ele gecirmeye calisiyor. Bu saydigim uc ulkeyi boykot etmek sizce mantikli mi?
Neden boykot edelim bu ulkeleri diye soracak olursaniz, saydigim uc ulkede dunya'ya faydadan cok zarar veriyor. Kimisi savas cikarip sivilleri katlediyor. Kimisi ekonomik pazari tamamen ele gecirmeye calisiyor. Bu saydigim uc ulkeyi boykot etmek sizce mantikli mi?
Bilgisayarı kaldırıp camdan dışarı atmakla başla o zaman. En kilit ürünlerde bu ülkelerin manşei var. İkinci olarak, gerçek anlamda boykot ürünlerin ülkeye sokulmamasıyla olur.
Bilgisayarı kaldırıp camdan dışarı atmakla başla o zaman. En kilit ürünlerde bu ülkelerin manşei var. İkinci olarak, gerçek anlamda boykot ürünlerin ülkeye sokulmamasıyla olur.
O dediğiniz boykot olmaz sonuçta para verip alınmış bir mal. Kola satın alıp dökmekten farksız olur. Dediğinizde zaten haklısınız ülkeler ciddi anlamda boykot yapmadığı sürece vatandaşın yaptığı boykotun etkisi ne kadar olur şüpheli.
Neredeyse bütün ürünler de bu ülkeler tarafından satıldığı için gerçek bir boykot yapmanın imkanı yok denebilir.
Yahudi lobilerinden dolayı amerika = israil. Çoğu israil malından önce zaten amerika malları boykot ediliyor. Çinide boykot etmemiz lazım ırkdaşlarımıza yapılan zulümlerden dolayı. En basitinden gündelik işler için ben boykot olmayan ubuntuya geçtim microsofttan dolayı. Googleyi tamamen bırakamasamda farklı email sağlayıcısı kullanıyorum ve farklı youtube clienti kullanıyorum. Çinide en kolay olarak trendyol kullanmayarak boykot ediyorum ( trendyolun yaklaşık %85i a*i ba*a tarafından kontol edildiğinden dolayı)
ABD bazli sirketlerinin bircogu israil altyapisini destekliyor ve kuruyor microsoft goodle flnda dahil. Boykot desen nereye kadar gidecek bilmiyorum gercekten kotu bir durum
hayır tabii ki de bilgisayar alacaksan intel amd nvidia parçalar kullanılacak illa boykot listesinde var yazılım macos desen apple boykotta windows desen microsoft boykotta linux desen bilgisayar donanımları boykotta kısaca mantıklı değil senin benim boykot etmemle bitecek bir savaş değil bu lavuklar keyfi bombalıyor 3-5 bombaya işi çözecekken bombaladığı yerlere bomba atmaya devam ediyor ne filistini nede israili destekliyorum ben konudan bağımsızım ne ben onlara ne onlar bana bulaşsın