- Reaksiyon skoru
- 4,552
Cinayet filmi olsun sıkıcı olmasın katili ben tahmin etmeye çalışıyım şaşırtsın ama aşırı korkunç olmasın film önerilerinizi bekliyorum
aga çok korkunç bişeye benziyor bana gitmezArınma gecesi serisini izleyebilirsin.
Control ZCinayet filmi olsun sıkıcı olmasın katili ben tahmin etmeye çalışıyım şaşırtsın ama aşırı korkunç olmasın film önerilerinizi bekliyorum
Knk hiç korkunç değil, ciddiyim ben acayip korkak biriyim ona rağmen keyifle izledim gayet güzel bir filmaga çok korkunç bişeye benziyor bana gitmez
Testere cinayetse TestereCinayet filmi olsun sıkıcı olmasın katili ben tahmin etmeye çalışıyım şaşırtsın ama aşırı korkunç olmasın film önerilerinizi bekliyorum
knk dizi olmuycak ben tek gecelik izlemelik film arıyorumControl Z
aga cinayet filmi soruyorum katil i tahmin etmeye çalışıyım falan diyorum bana korku filmi atıyonuz korku filmi hiç izleyemiyorum çok etkiliyo birde burda bi gizem falan da yokki bildiğin bi tane adam herkesi öldürüyo resimden baktığım kadarıylaWes Craven's New Nightmare.
teksas katliamı, testere bunlar güzel birde arınma gecesiCinayet filmi olsun sıkıcı olmasın katili ben tahmin etmeye çalışıyım şaşırtsın ama aşırı korkunç olmasın film önerilerinizi bekliyorum
ama bunlar gizemi çözülecek acaba katil kim diye merak uyandıracak filmler değil bildiğin korku filmleriteksas katliamı, testere bunlar güzel birde arınma gecesi