Ucuz görünüyor bende almak istiyorum umarım fake gpu değildir
Buyur incele kartı.Mesaj otomatik birleştirildi:
Buyur karta sahibim sorunsuz kullanıyorum.AliExpress ASUS GTX 950 2 GB Expedition incelemesi
Selamlar, aslında kafamda ekran kartımı tanıtmak bulunmuyordu ancak son zamanlarda bilgisiz kişilerin araştırma yapmadan "AliExpress'teki bütün kartlar sahte, fake GPU satın alınmaz." demeleriyle kartımı tanıtmak istedim. İlk olarak sahte olup olmadığını kanıtlayalım. GPU-Z programıyla...www.technopat.net
Satıcı düşük fiyat yazıyor yaklaşık 30tl vergi geliyor.Alınmamasının sebebi vergisiz fiyatının 836 TL olup birde vergi ile pahalılanacağı içindi
Fake GPU değil Gıgabyte modelini bizzat kendim aldım ve aynı satıcıdan yaklaşık 3 yıldır alışveriş yapıyorum.Ucuz görünüyor bende almak istiyorum umarım fake gpu değildir
Dostum araştırmadan konuşmayın rica ediyorum.Hıyar yerine pesküvit isteyin
Technopat ın bjr videosu vardı onu izleyin derim ben olsma çinden ekran kartı almam fiyatı da ucuz geldiFake GPU değil Gıgabyte modelini bizzat kendim aldım ve aynı satıcıdan yaklaşık 3 yıldır alışveriş yapıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum araştırmadan konuşmayın rica ediyorum.
İşin şakası da olsa almayı düşünen arkadaşlar sırf şu kelimen için vazgeçebilir.
Satıcı oldukça güvenilir senden benden temiz kart gönderiyor.
KatılıyorumFake GPU değil Gıgabyte modelini bizzat kendim aldım ve aynı satıcıdan yaklaşık 3 yıldır alışveriş yapıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum araştırmadan konuşmayın rica ediyorum.
İşin şakası da olsa almayı düşünen arkadaşlar sırf şu kelimen için vazgeçebilir.
Satıcı oldukça güvenilir senden benden temiz kart gönderiyor.
Videoya kulağını vererek izler misin AliExpress kelimesi geçmiş mi orada bak bakiyim, o soğutma bloğuna sahip GTX 960 Wish.com'da satılıyor.Technopat ın bjr videosu vardı onu izleyin derim ben olsma çinden ekran kartı almam fiyatı da ucuz geldi
Sana diyorum ki bu satıcıdan 3 yıldır alışveriş yapıyorum.Technopat ın bjr videosu vardı onu izleyin derim ben olsma çinden ekran kartı almam fiyatı da ucuz geldi
Yukarıda kartın belleklerini bile doğruladığım inceleme bıraktım dostum, içerisinde düşük güç tüketimine sahip normal GTX 950'ye göre saat hızları daha fazla olan GM206-251-A1 GPU bulunuyor bu GPU'yu güvenilir kaynaklardan baktığımızda da karşımıza kartın orijinal olduğunu sahte GPU kullanmadığını kanıtlıyor. Keşke konuyu baştan bir okusan...bence hiç bulaşma dostum çünkü gerçekten ne çıkacağı belli olmaz yorumlara bakmış olabilirsin ama o yorumlar bile fake çıkabiliyor
Yani eğer fake değilse alınabilirASUS grafik kartı orijinal GTX950 2GB 128Bit GDDR5 Video kartları nVIDIA VGA kartları Geforce GTX 950 kullanılan oyun 1050 750 TI|Grafik Kartları| - AliExpress arkadaşlar ürün bu para biriktirip bu ekran kartından almayı düşünüyorum sizce iyi mi? alan türkiyeden alanda var 65tl lik bide kupon kazansam iyi olur