Çinden telefon almak

quartle

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,136
yakın zamanda bir yakınım çine gidicek ve gitmişken bana telefon getirebilir böyle bir şey mantıklı olur mu aklımda s23 falan var

yakın zamanda bir yakınım çine gidicek ve gitmişken bana telefon getirebilir böyle bir şey mantıklı olur mu aklımda s23 falan var
Çin'de japon,kore menşei li şeyler pekte uygun olmuyor çin markası alırsa çok daha uyguna bulabilir. Bizzat deneyimli biri olarak söyleyebilirim çin menşei dışında ürünler çin'de bile üretilmiş olsa menşei yabancı ise daha pahalı oluyor.

Çin'de japon,kore menşei li şeyler pekte uygun olmuyor çin markası alırsa çok daha uyguna bulabilir. Bizzat deneyimli biri olarak söyleyebilirim çin menşei dışında ürünler çin'de bile üretilmiş olsa menşei yabancı ise daha pahalı oluyor.
peki o dediğiniz ürünlerde fiyatlar Türkiyeye göre ortalama ne kadar fark ediyor ve tax free her yerde yokmuş galiba çinde

Çin fiyatlarını bilmem ama çin romlu zte nubia kullandım.
Telefonda 2 dil vardı. Biri İngilizce diğeri Çince.

14 Ultra gibi modellere bakman daha mantıklı olur ama alırken global sürüm olmasına dikkat etmeli yoksa dil desteği vs. olmaz sonra ortada kalırsın

Hiç mantıklı değil fiyatları çok çok yakın diye biliyorum garanti yok bişey yok.

Geri