Neler Yeni

Cinebench r23 testi zararları

Mimar Selim Bey

80+ Silver
Reaksiyon skoru
783
arkadaşlar laptopum a cinebench r23 testi yapıcam ne gibi zararı olur bu arada uygulamayı microsofttun mağazasından indirdim

Zararı olmaz en fazla kendini kapatır 100 110 derece gibi sıcaklıklara ulaşırsa.

peki garanti dışı falan kalır mı
Hayır tabii ki alt tarafı bir yazılım aracı sisteminizin performansını görüp kapatacaksınız netice de illa yapmanız da gerekmiyor işlemcinizi söyleyin ne kadar puan alacağınızı söyleyelim bu kadar endişeliyseniz.

arkadaşlar laptopum a cinebench r23 testi yapıcam ne gibi zararı olur bu arada uygulamayı microsofttun mağazasından indirdim
"Cinebench r23" yerine "CPU-Z"nin "stress test"ini uygulayabilirsiniz.
Aynı zamanda "TimeSpy"da uygulayabilirsiniz. Test bitince fotoğrafını atarsınız, yorumlarız.

Hayır tabii ki alt tarafı bir yazılım aracı sisteminizin performansını görüp kapatacaksınız netice de illa yapmanız da gerekmiyor işlemcinizi söyleyin ne kadar puan alacağınızı söyleyelim bu kadar endişeliyseniz.

merak ediyorum hocam sadece i7 10875h ama ne kadar ısınacak diye falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"Cinebench r23" yerine "CPU-Z"nin "stress test"ini uygulayabilirsiniz.
Aynı zamanda "TimeSpy"da uygulayabilirsiniz. Test bitince fotoğrafını atarsınız, yorumlarız.

tamam şuan oyundayım bitsin yapıcam hemen

merak ediyorum hocam sadece i7 10875h ama ne kadar ısınacak diye falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam şuan oyundayım bitsin yapıcam hemen
tekte 1250 çokta 9000 puan alacaksınız
ısı konusunda ise ortam sıcaklığına bağlı olarak 90 dereceler görülebilir.

hangi testleri yapmamı önerirsiniz ?
Cinebench orta düzey bir test ve yeterli bence. CPU-Z gibi stres testleri işlemciyi çok az zorluyor onları pek tavsiye etmem.

Yok ben işlemciye ölüm testi yapmak ve işlemciyi normalde hiç çıkmayacağı sıcaklıklara çıkarmak istiyorum dersen Prime 95 işlemciyi aşırı zorluyor 😀

Cinebench orta düzey bir test ve yeterli bence. CPU-Z gibi stres testleri işlemciyi çok az zorluyor onları pek tavsiye etmem.

Yok ben işlemciye ölüm testi yapmak ve işlemciyi normalde hiç çıkmayacağı sıcaklıklara çıkarmak istiyorum dersen Prime 95 işlemciyi aşırı zorluyor 😀

tek işlemci değil ekran kartı ve ram testide yapıcam

Geri