veneficus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 397
(hiçbir bios ayarı yapılmadı)
youtube testlerinde boşda 38 derece max 69 derece
Son düzenleme:
Macun nasıl kurusun daha yeni sürmüşO soğutucuda bir problem yok, kusurlu ürün göndermemişlerse. Termal macun kurumuştur ondandır ama yine de abartılacak kadar çok değil sıcaklık. Biraz bekle, ortalama daha fazla sıcaklıklara ulaştığını görürsen, termal macunu o zaman yenilemeni tavsiye ederim.
soğutucunun kendi kutusundan çıkan sıfır termal macunO soğutucuda bir problem yok, kusurlu ürün göndermemişlerse. Termal macun kurumuştur ondandır ama yine de abartılacak kadar çok değil sıcaklık. Biraz bekle, ortalama daha fazla sıcaklıklara ulaştığını görürsen, termal macunu o zaman yenilemeni tavsiye ederim.
Haa, onlar genelde öyle oluyorlar. Bekle biraz daha dayanır o termal macun. Yenilediğindeyse sıcaklık düşüşünü farkedeceksin.soğutucunun kendi kutusundan çıkan sıfır termal macun
ESKİBazı anakartlarda voltaj problemi oluyor voltajı elle ayarlamani öneririm bir nevi Overclock yani. Çok daha stabil çalışıyor
Hocam termal macunu kalın veya ince sürmüş olabilir misin ? Birde dediğim şey buESKİAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleYENİ
Alıntıyı görüntüle Qfan Control den hızı standart dan turbaya çektim sıcaklık değişmediAlıntıyı görüntüle
montajı alttaki video ne diyor ise öyle yaptım
Hocam banada öyle geldi yanlış yada eksik yaptım bence kutudan çıkan termal macun çok azdı zaten en yakın zamanda yeni termal macun alıp deneyeceğim çünkü bu soğutucuda bu kadar büyük ısı farkı anca böyle olur soğutucuyu oturturken tam oturmadığı için kaldırıp tekrar montajlamıştım termal macunda hava kabarcığı oldu büyük ihtimalleHocam termal macunu kalın veya ince sürmüş olabilir misin ? Birde dediğim şey bu
i5 13400f ile 15.300 puan alıyorumAlıntıyı görüntüle işlemcim r5 7500f Phantom Spirit kule tipi soğutucu satın aldım ve bu ilk testim sizce sonuçlar nasıl oda sıcaklığı 28 derece işlemci boş da 46 derecede çalışıyor bana fazla geldi birde size sorayım dedim
(hiçbir bios ayarı yapılmadı)
youtube testlerinde boşda 38 derece max 69 derece
Olur ama teknobiyotik tarzı güvenilir yerden al replika ürün doluTermal macun olarak mx6 yada mx4 alsam yeterli olur mu ?