Neler Yeni

Cinlerle olan anılarınız var mi ?

barsisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Elyesa
Bizler her an onlarlayiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
AHMET AK
Bir ara tabletimi yastığımın altına koyup yatmıştım o günün sabahı kalktığımda tabletimi halının altında buldum ve evde ben tek vardım bir rivayete göre cinler bizim eşyalarımızı kullanıp yerine geri bırakıyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir ara tabletimi yastığımın altına koyup yatmıştım o günün sabahı kalktığımda tabletimi halının altında buldum ve evde ben tek vardım bir rivayete göre cinler bizim eşyalarımızı kullanıp yerine geri bırakıyormuş
Tövbe estağfurullah

barsisa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Elyesa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Tövbe estağfurullah
Benimde esyalarimin yeri hep değişiyordu benim anaannem şizofren oğlu intihar etti şuanda kaldığımız evde annemle beraber kalıyordum bir zamanlar ufaktim bana geceleri ben seni onlardan korurum diyordu bırakın diyordu çocuğu benim burnum hep kanardi evde daha sonra burun kanama sebebi cinlerin sana yaklasmasiymiş tabi tibbi olarak korkudan mutevellit daha sonra salonda görmüştüm ufaktan yine annemle kaldığım zamanlar bundan 2 sene önce -3 de 2 sene boyunca ders çalıştım o zamanlarda o kapalı kutu gibi oda da yatıp kalkıyordum bir gün uyurken biri geldi açtı kapıyı bana baktı derin derin boğmaya çalıştı beni daha sonra ben bağırdım kostum arkasından o da kapıları açtı gitti fakat yalnızca tuvaletin kapısını kapattı ama işin aslı o saate orada hiçbir adem evladı yoktu. Daha sonra birgün dağda gece yürürken bir çembere denk geldim 13 tane saymistim yanlış hatirlamiyorsam beni gördüklerinde üzerime doğru gelmişlerdi etrafını çembere aldılar ben nas vs okuyamamistim gece 3 gibiydi sadece ay ışığı yolumu aydinlatiyordu ağaçlar bana bakiyordu buyuk büyük bir kaç tanıdığım geldi elimden tutup götürmüşlerdi beni

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,081
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

Tövbe estağfurullah
Bi bakmışsın lolde rank kasmış puahauaah.Şaka bi yana uyku sersemliğiyle itmişsinizdir halının oraya.

Benimde esyalarimin yeri hep değişiyordu benim anaannem şizofren oğlu intihar etti şuanda kaldığımız evde annemle beraber kalıyordum bir zamanlar ufaktim bana geceleri ben seni onlardan korurum diyordu bırakın diyordu çocuğu benim burnum hep kanardi evde daha sonra burun kanama sebebi cinlerin sana yaklasmasiymiş tabi tibbi olarak korkudan mutevellit daha sonra salonda görmüştüm ufaktan yine annemle kaldığım zamanlar bundan 2 sene önce -3 de 2 sene boyunca ders çalıştım o zamanlarda o kapalı kutu gibi oda da yatıp kalkıyordum bir gün uyurken biri geldi açtı kapıyı bana baktı derin derin boğmaya çalıştı beni daha sonra ben bağırdım kostum arkasından o da kapıları açtı gitti fakat yalnızca tuvaletin kapısını kapattı ama işin aslı o saate orada hiçbir adem evladı yoktu. Daha sonra birgün dağda gece yürürken bir çembere denk geldim 13 tane saymistim yanlış hatirlamiyorsam beni gördüklerinde üzerime doğru gelmişlerdi etrafını çembere aldılar ben nas vs okuyamamistim gece 3 gibiydi sadece ay ışığı yolumu aydinlatiyordu ağaçlar bana bakiyordu buyuk büyük bir kaç tanıdığım geldi elimden tutup götürmüşlerdi beni
Dostum ya çok iyi bilim kurgu yazarı olur senden yada tedavi ol

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
ibrahim demir
çok iyi anım vardır lan daha 9 yaşındayım ailecek oturuyoz geçmiş kapının eşiğinden eğilmiş bana bakıyor ...............
sonra baba dedim kaçtı puşt

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Semih Nas
agam sen tedavi olmadın mı hala

Merdonaldo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Mert
Çok garip olay yaşadım ama cin görmedim

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Bende garip bir olay yaşamıştım, post it ler olur ya not aldığımız onu duvara yapıştırmıştım, cinler ile ilgili bir video izliyordum hocaya soru sordular eşyaları hareket ettirebilirlermi diye tam onu sordukları anda o post it düştü ama yapışkanı kötüydü ondan denk geldi

RidenLive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berat
Bir zamanlar kargo dağıtıyordum. Öğle-ikindi vakti arasında bir vakitteyim. Hava kapalı. Kargoyu götüreceğim adrese gitmiştim, 2 katlı bir yerdi. 2. katına bırakmam gerekiyordu. Eve girmeden zile bastım evde birileri varsa kapıyı açsın, bir yandan pencereye bakıyorum biri bakarsa görsün diye. Neyse biraz bekledim kimse çıkmadı 2. defa zile basışımda silüet gibi bir kadın belirdi perdenin arkasında ben elimde kargoyu gösteriyorum bildiğin bakışıyoruz 20 saniye falan ama birbirimize kitlenerek bakıyoruz yani başka bi yere bakamıyorum bende kargoyu falan gösteriyorum hani göremedi mi acaba diye. Ben o sırada ulan gözüm falan mı yanıldı düşüncesine giriyorum farklı açılardan falan bakıyorum yok abi duruyo orda. Kadın olduğunu şöyle anladım kafasında eşarp, yazma gibi bir şey vardı başörtülüydü fakat yüzü yoktu. Bir silüet gibi efektli gelip efektli kayboldu ve perde falanda hareket etmişti. Neyse kapıyı açmasını bekledim baktım açan eden yok tekrar bastım ve kargo sahibini aradım. Abi kargon var evden baktılar açan olmadı kapıyı dedim. Adam da dedi ki evde kimse yok bende okuldayım okula bırakır mısın dedi. Benim o zamanki yüz ifademi görmeniz lazım :D Adama diyorum abi bi teyze baktı diyorum yok evde kimse yok dedi. Bende ordan bir an önce uzaklaştım :D Böyle bir anıydı.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,601
İsim
Anon
normalde böyle şeylere inanmam ama gece uyurken bir anda biri 2 kere sırtıma dokunmuştu o günü hala unutmuyorum kesinlikle hayal değildi kalktıgımda ise kimse yoktu

K1Y0H1M3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Batın Rasim Dikoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/k1y0h1m3/
Steam
https://steamcommunity.com/id/K1Y0H1M3/
Twitter
batrasoglu
Facebook
K1Y0H1M3
Discord
@k1y0h1m3
YouTube
K1Y0H1M3 - Batın Rasim Dikoğlu
Cin min görmedim ama gittiğim bir evde rahmetli birilerini görebiliyorum. Arkadaşlarımın evine gitmiştim 1-2 gün kalmaya normalde olmayan ama aynadan o odayı gördüğüm zaman çekyatta kös kös oturan yaşlı bi adam vardı. Gece bunun muhabbetini açtım meğerse adamcağız geçen ay akciğer kanserinden gitmiş. Yeni rahmetliler 4-5 aya kadar böyle evlerde kalabiliyolar kendi dedemide bi kaç defa görmüştüm ama ard korkusuna hiç yaklaşmayı denemedim. Bu yüzden aynalardan çekinirim, odanın iç kısmını görebilen bir ayna varsa uykusuzluktan ölüyorda olsam uyuyamam

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,016
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hee knk cinin işi gücü yok senin tabletini alıp halının altına koyacak

çok iyi anım vardır lan daha 9 yaşındayım ailecek oturuyoz geçmiş kapının eşiğinden eğilmiş bana bakıyor ...............
sonra baba dedim kaçtı puşt
Cekettir knk

yapışkanı kötüydü ondan denk geldi
Heh cevabı kendin vermissin

normalde böyle şeylere inanmam ama gece uyurken bir anda biri 2 kere sırtıma dokunmuştu o günü hala unutmuyorum kesinlikle hayal değildi kalktıgımda ise kimse yoktu
Yorganın köşesidir knk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,312
Üyeler
160,833
Son üye
Teil5757
Top Bottom