Tövbe estağfurullahBir ara tabletimi yastığımın altına koyup yatmıştım o günün sabahı kalktığımda tabletimi halının altında buldum ve evde ben tek vardım bir rivayete göre cinler bizim eşyalarımızı kullanıp yerine geri bırakıyormuş
Benimde esyalarimin yeri hep değişiyordu benim anaannem şizofren oğlu intihar etti şuanda kaldığımız evde annemle beraber kalıyordum bir zamanlar ufaktim bana geceleri ben seni onlardan korurum diyordu bırakın diyordu çocuğu benim burnum hep kanardi evde daha sonra burun kanama sebebi cinlerin sana yaklasmasiymiş tabi tibbi olarak korkudan mutevellit daha sonra salonda görmüştüm ufaktan yine annemle kaldığım zamanlar bundan 2 sene önce -3 de 2 sene boyunca ders çalıştım o zamanlarda o kapalı kutu gibi oda da yatıp kalkıyordum bir gün uyurken biri geldi açtı kapıyı bana baktı derin derin boğmaya çalıştı beni daha sonra ben bağırdım kostum arkasından o da kapıları açtı gitti fakat yalnızca tuvaletin kapısını kapattı ama işin aslı o saate orada hiçbir adem evladı yoktu. Daha sonra birgün dağda gece yürürken bir çembere denk geldim 13 tane saymistim yanlış hatirlamiyorsam beni gördüklerinde üzerime doğru gelmişlerdi etrafını çembere aldılar ben nas vs okuyamamistim gece 3 gibiydi sadece ay ışığı yolumu aydinlatiyordu ağaçlar bana bakiyordu buyuk büyük bir kaç tanıdığım geldi elimden tutup götürmüşlerdi beniBir ara tabletimi yastığımın altına koyup yatmıştım o günün sabahı kalktığımda tabletimi halının altında buldum ve evde ben tek vardım bir rivayete göre cinler bizim eşyalarımızı kullanıp yerine geri bırakıyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tövbe estağfurullah
Bi bakmışsın lolde rank kasmış puahauaah.Şaka bi yana uyku sersemliğiyle itmişsinizdir halının oraya.Bir ara tabletimi yastığımın altına koyup yatmıştım o günün sabahı kalktığımda tabletimi halının altında buldum ve evde ben tek vardım bir rivayete göre cinler bizim eşyalarımızı kullanıp yerine geri bırakıyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tövbe estağfurullah
Dostum ya çok iyi bilim kurgu yazarı olur senden yada tedavi olBenimde esyalarimin yeri hep değişiyordu benim anaannem şizofren oğlu intihar etti şuanda kaldığımız evde annemle beraber kalıyordum bir zamanlar ufaktim bana geceleri ben seni onlardan korurum diyordu bırakın diyordu çocuğu benim burnum hep kanardi evde daha sonra burun kanama sebebi cinlerin sana yaklasmasiymiş tabi tibbi olarak korkudan mutevellit daha sonra salonda görmüştüm ufaktan yine annemle kaldığım zamanlar bundan 2 sene önce -3 de 2 sene boyunca ders çalıştım o zamanlarda o kapalı kutu gibi oda da yatıp kalkıyordum bir gün uyurken biri geldi açtı kapıyı bana baktı derin derin boğmaya çalıştı beni daha sonra ben bağırdım kostum arkasından o da kapıları açtı gitti fakat yalnızca tuvaletin kapısını kapattı ama işin aslı o saate orada hiçbir adem evladı yoktu. Daha sonra birgün dağda gece yürürken bir çembere denk geldim 13 tane saymistim yanlış hatirlamiyorsam beni gördüklerinde üzerime doğru gelmişlerdi etrafını çembere aldılar ben nas vs okuyamamistim gece 3 gibiydi sadece ay ışığı yolumu aydinlatiyordu ağaçlar bana bakiyordu buyuk büyük bir kaç tanıdığım geldi elimden tutup götürmüşlerdi beni
Hee knk cinin işi gücü yok senin tabletini alıp halının altına koyacakBir ara tabletimi yastığımın altına koyup yatmıştım o günün sabahı kalktığımda tabletimi halının altında buldum ve evde ben tek vardım bir rivayete göre cinler bizim eşyalarımızı kullanıp yerine geri bırakıyormuş
Cekettir knkçok iyi anım vardır lan daha 9 yaşındayım ailecek oturuyoz geçmiş kapının eşiğinden eğilmiş bana bakıyor ...............
sonra baba dedim kaçtı puşt
Heh cevabı kendin vermissinyapışkanı kötüydü ondan denk geldi
Yorganın köşesidir knknormalde böyle şeylere inanmam ama gece uyurken bir anda biri 2 kere sırtıma dokunmuştu o günü hala unutmuyorum kesinlikle hayal değildi kalktıgımda ise kimse yoktu
sırf paranormal olsun diye anlattım illa ki bir şeyler tetiklemiştirYorganın köşesidir knk