Tmm girip girmemen önemli değil o yaşta bende yaşadım sağlıklısin herkes yaşıyorÇok teşekkürler ben rüyamda ayıptır söylemesi kadın görüyordum birde eski siz gibi direk şey yatıyordur tavsiye için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ergenliğe 11 de girdim ama
Ergenliğe 11 de girdim ama
Ayrıca bazı aileler bunu ayıp olarak görüyor ve azarlıyor.Bu yaşlarda normal dostum. Endişe etmene gerek yok.
Herkes ailesiyle konuşmak istemiyor, konuşamayabiliyor.
Belki vardır ama hiç görmedimForumda kız yokki zaten
Abi eskiden malesef ama malesef çok ve çok yaptım o hatayı artık çekmiyorum en son 2 hafta olalı yapalı öyle diyeyim.Dostum merak etme 13-14-15-16-17 Baya baya kamyon devireceksin bilmeden bilerek.
O Yaşlarda normaldir zaman geçtikçe azalır Ama benden sana abi tavsiyesi iradene sahip çık günde 1 geçirme.
Bu yaşın ilerledikçe önemini daha iyi anılacaksın şuan nasıl tarif ensemde nafile.
Bu normal hatta iyi ve sağlıklı olduğunu gösterir.Merhaba,İlk önce rüyada kamyon devirme vardır tamam.Bunu yaşadım 5 kere filan ama 3 gün içinde 2 kere kamyon devirmek garip mi normal mi?
Birde bunun devam etmemesi için bir şey önerir misiniz?
Lütfen dalga geçmeyin!
ergenlik döneminde baslayan o duyguya fazla kapılırsan yas ilerledikce yapsan bile bişiler hissetmemeye baslarsın.Abi eskiden malesef ama malesef çok ve çok yaptım o hatayı artık çekmiyorum en son 2 hafta olalı yapalı öyle diyeyim.
Bende de öyle oluyorCiddi misin öyle isen uyurken veya tam uyandığında b*şalmak.